Skip Sidebar

Over ons

’t Buurthuus is dè ontmoetingsplaats voor Noordwolde.
’t Buurthuus levert een bijdrage aan de maatschappelijke-, sociaal-culturele- en educatieve ontwikkeling en welzijn van de inwoners in Noordwolde ...

OuderenBuurt & omgevingKunst & cultuur
Deel

Laat weten hoe jij kan helpen!

Taak
Hoofdstraat West 34a, 8391 KA Noordwolde, Nederland
OuderenBuurt & omgevingKunst & cultuur
Activiteit Delen
Dorpscentrum 't Buurthuus
#27324
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Dorpscentrum-t-Buurthuus/activiteiten/Laat-weten-hoe-jij-kan-helpen/27324 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Deel jij onze missie en wil je je graag inzetten om samen met ons een verschil te maken? Neem dan snel contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken hoe je ons het best kan helpen! Vertel wat over jezelf en waarom je gemotiveerd bent om onze missie te steunen, dan komen we snel bij je terug en gaan we samen aan de slag!

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Dorpscentrum 't Buurthuus

’t Buurthuus is dè ontmoetingsplaats voor Noordwolde.
’t Buurthuus levert een bijdrage aan de maatschappelijke-, sociaal-culturele- en educatieve ontwikkeling en welzijn van de inwoners in Noordwolde.

’t Buurthuus wordt beheerd door een team van vrijwilligers. De stichting zorgt ervoor dat ‘t Buurthuus passende ruimte biedt voor activiteiten die in verenigingsverband of anderszins worden ontwikkeld. Het doel van de Stichting is om te ondersteunen bij de organisatie van activiteiten maar ontwikkelt ook eigen activiteiten.