Skip Sidebar

Over ons

Jongerencentrum To-B is dé plek voor jongeren uit Noordwolde en omgeving. In To-B worden verschillende activiteiten voor en door jeugd en jongeren georganiseerd. Je kunt ook gezellig komen aanwaaien ...

Kinderen & JongerenSport & RecreatieKunst & cultuur
Deel
vrijwilligers/stagiaires voor het jongerencentrum

vrijwilligers/stagiaires voor het jongerencentrum

Structureel werk · 2–4 uur/week
Hellingstraat 2b, 8391 AD Noordwolde, Nederland
Sociaal contact
Kinderen & JongerenSport & RecreatieKunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Jongerencentrum To-B
#30035
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Jongerencentrum-To-B/activiteiten/vrijwilligersstagiaires-voor-het-jongerencentrum/30035 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je hebt bardienst, bent aanspreekpunt voor jongeren en houdt toezicht tijdens de inloopmomenten. Organiseren van activiteiten behoort ook tot de mogelijkheden.

Uitgebreide omschrijving

Draaien van openstellingen: Je zorgt ervoor dat de vrije inloopmomenten voor jongeren soepel en gezellig verlopen. Je hebt bardienst, bent aanspreekpunt voor de jongeren en je houdt toezicht op het gebruik van het jongerencentrum.


Organiseren van activiteiten: Je organiseert activiteiten, waar mogelijk samen met jongeren. Dit kan variëren van een disco, darttoernooien, maar ook knutselmiddagen voor kinderen. Je zorgt voor de voorbereiding en uitvoering van de activiteiten. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Noordwolde Activiteiten > Jongerencentrum To-B > vrijwilligers/stagiaires voor het jongerencentrum

Over Jongerencentrum To-B

Jongerencentrum To-B is dé plek voor jongeren uit Noordwolde en omgeving. In To-B worden verschillende activiteiten voor en door jeugd en jongeren georganiseerd. Je kunt ook gezellig komen aanwaaien op een van de vrije inloopmomenten. Even een muziekje draaien, een bakje thee of een potje poolen; het is allemaal mogelijk.