Skip Sidebar

Over ons

Noordwolde Nieuws is een krant die vijfmaal per jaar uitkomt in een oplage van 2500 stuks. De krant wordt huis-aan-huis bezorgd in Noordwolde, Noordwolde-Zuid, Oosterstreek, Rode Dorp, Oldebekoperweg ...

Buurt & omgeving
Deel

Redacteur gevraagd

Structureel werk · 2–6 uur/week
Noordwolde, Friesland, Nederland
Buurt & omgeving
1 plaats over.
Activiteit Delen
Noordwolde Nieuws
#45853
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Noordwolde-Nieuws/activiteiten/Redacteur-gevraagd/45853 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de redactie van onze krant zoeken we iemand die zelf (dorps)nieuws op het spoor komt en eventueel daarover kan schrijven.

Uitgebreide omschrijving

We zoeken iemand die het leuk vindt om ons team van vijf vrijwilligers te komen versterken. Het is de bedoeling dat je zelf achter het (dorps)nieuws aan gaat en eventueel (als je dat leuk vindt en als je dat kan) daarover artikeltjes schrijft. We bepalen met elkaar wat wel en wat niet in de krant gepubliceerd wordt. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is onontbeerlijk.


Rondom de deadline is het wat drukker, maar verder zijn de werkzaamheden veelal zelf in te plannen. Voor elke editie houden we tweemaal een algemene vergadering met de andere leden van de werkgroep. Bovendien vergadert de redactie zelf nog tweemaal extra. De vergaderingen vinden meestal plaats op een maandagavond in 't Buurthuus in Noordwolde.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

't Buurthuus, Noordwolde
1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Noordwolde Nieuws

Noordwolde Nieuws is een krant die vijfmaal per jaar uitkomt in een oplage van 2500 stuks. De krant wordt huis-aan-huis bezorgd in Noordwolde, Noordwolde-Zuid, Oosterstreek, Rode Dorp, Oldebekoperweg en Zandhuizen. Het is een krant 'voor en door' de inwoners van dit gebied en wordt dus gemaakt door vrijwilligers. De krant wordt nu nog deels gesubsidieerd door de gemeente, maar moet op termijn zichzelf bedruipen.