Skip Sidebar

Over ons

Noordwolde Nieuws is een krant die vijfmaal per jaar uitkomt in een oplage van 2500 stuks. De krant wordt huis-aan-huis bezorgd in Noordwolde, Noordwolde-Zuid, Oosterstreek, Rode Dorp, Oldebekoperweg ...

Buurt & omgeving
Deel

Webdesigner dorpskrant

Structureel werk · 1–4 uur/week
Noordwolde, Friesland, Nederland
Website maken
Buurt & omgeving
1 plaats over.
Activiteit Delen
Noordwolde Nieuws
#45855
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Noordwolde-Nieuws/activiteiten/Webdesigner-dorpskrant/45855 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Papieren krant op onze website plaatsen.

Uitgebreide omschrijving


Als extra service naar de lezers toe willen we onze papieren krant ook op de website zetten. Het hoeft geen hele ingewikkelde constructie te zijn. Er moet minimaal door elke editie gebladerd kunnen worden en er moet een online contactformulier bij staan. Verdere suggesties zijn natuurlijk altijd welkom.


Vijfmaal per jaar moet de nieuwe editie op de website gezet worden. Het regelmatige onderhoud en het verrichten van aanpassingen aan de website behoort ook tot de werkzaamheden. Er wordt door de werkgroep regelmatig vergaderd in 't Buurthuus in Noordwolde. Voor de onderlinge communicatie is het handig een deel van deze vergaderingen bij te wonen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

't Buurthuus, Noordwolde
1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Noordwolde Nieuws

Noordwolde Nieuws is een krant die vijfmaal per jaar uitkomt in een oplage van 2500 stuks. De krant wordt huis-aan-huis bezorgd in Noordwolde, Noordwolde-Zuid, Oosterstreek, Rode Dorp, Oldebekoperweg en Zandhuizen. Het is een krant 'voor en door' de inwoners van dit gebied en wordt dus gemaakt door vrijwilligers. De krant wordt nu nog deels gesubsidieerd door de gemeente, maar moet op termijn zichzelf bedruipen.