Skip Sidebar

Over ons

PURE passion for youth heeft hart voor jongeren in en om Wolvega en wil, vanuit het geloof in Jezus Christus en zonder dat op te dringen, er voor hen zijn en hen een plaats bieden waar ze zich veilig ...

Kinderen & JongerenBuurt & omgevingSport & Recreatie
Deel
Laat weten hoe jij kan helpen!

Laat weten hoe jij kan helpen!

Taak
Wolvega, Friesland, Nederland
Kinderen & JongerenBuurt & omgevingSport & Recreatie
Activiteit Delen
Pure Passion for Youth
#29231
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Pure-Passion-for-Youth/activiteiten/Laat-weten-hoe-jij-kan-helpen/29231 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Deel jij onze missie en wil je je graag inzetten om samen met ons een verschil te maken? Neem dan snel contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken hoe je ons het best kan helpen! Vertel wat over jezelf en waarom je gemotiveerd bent om onze missie te steunen, dan komen we snel bij je terug en gaan we samen aan de slag!

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Wolvega Activiteiten > Pure Passion for Youth > Laat weten hoe jij kan helpen!

Over Pure Passion for Youth

PURE passion for youth heeft hart voor jongeren in en om Wolvega en wil, vanuit het geloof in Jezus Christus en zonder dat op te dringen, er voor hen zijn en hen een plaats bieden waar ze zich veilig voelen, terecht kunnen met hun dagelijkse struggles, en waar ze gewoon zichzelf mogen zijn.
Dit doen we door de jongeren op te zoeken op de plekken waar ze samenkomen, door ontmoeting, investeren in relaties en door het organiseren van toffe activiteiten waarin ze gezien en gehoord worden, waardoor hun zelfvertrouwen, hun eigenwaarde maar ook respect voor elkaar en hun omgeving gestimuleerd wordt.