Skip Sidebar
Restaurant Bruisss

Restaurant Bruisss

Sociale Onderneming

Over ons

Ons restaurant is gevestigd in de Lennaflat in Wolvega. Ons streven is om het bruisende hart van dit seniorencomplex te zijn. De bewoners vinden bij ons een warme huiskamer waar ze 24 uur per dag ...

OuderenMensen met een beperkingWelzijn
Deel

Klusjesman/vrouw gezocht

Flexibel
Steenwijkerweg 52, 8471 KZ Wolvega, Nederland
OuderenMensen met een beperkingWelzijn
Deel activiteit
#40075
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Restaurant-Bruisss/activiteiten/Klusjesmanvrouw-gezocht/40075 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor ons leuke restaurant en huiskamer zijn we op zoek naar iemand die voor ons kleine klusjes/onderhoudswerkzaamheden kan doen.

Uitgebreide omschrijving

Restaurant Bruisss is onderdeel van wooncomplex Nieuw Lenna. Het is het kloppende hart van de locatie. Een plek waar altijd wat te doen is en waar het gezellig is. Bewoners en buurtgenoten ontmoeten er elkaar, eten samen de warme maaltijd en doen mee aan activiteiten. We hebben geregeld kleine klusjes/onderhoudswerkzaamheden waar we hulp bij zoeken. Denk aan het ophangen van een schilderijtje, het vervangen van lampen, het repareren van een stoel of het ophangen van een plank aan de muur. Zou je onze klusjesman/vrouw willen worden? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs om kennis te maken en te kijken of je ons wilt en kunt helpen.

Hoe kom ik er?

Deel activiteit

Over Restaurant Bruisss

Ons restaurant is gevestigd in de Lennaflat in Wolvega. Ons streven is om het bruisende hart van dit seniorencomplex te zijn. De bewoners vinden bij ons een warme huiskamer waar ze 24 uur per dag kunnen vertoeven, waar activiteiten worden georganiseerd en gezamenlijk koffie wordt gedronken. Ook is er een winkeltje waar de bewoners en mensen uit de buurt hun dagelijkse boodschappen kunnen doen.