Netwerkcafé Vrijwilligerspunt

Community evenement · 8 jun 2022, 16:00 - 17:30
Deken Vaasstraat 15, 8472 AA Wolvega, Nederland
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement
Vrijwilligerspunt Weststellingwerf
#52696
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Vrijwilligerspunt-Weststellingwerf/activiteiten/Netwerkcafe-Vrijwilligerspunt/52696 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Werk je met vrijwilligers en lijkt het jou leuk om anderen te ontmoeten die dat ook doen? Kom dan naar het allereerste Netwerkcafé van het Vrijwilligerspunt!

Uitgebreide omschrijving

Werk jij binnen jouw organisatie, stichting of vereniging met vrijwilligers? En lijkt het jou leuk om anderen te ontmoeten die ook met vrijwilligers werken? Kom dan naar het allereerste Netwerkcafé van het Vrijwilligerspunt! Je bent van harte welkom.


Het Netwerkcafé is op woensdag 8 juni van 16.00 uur - 17.30 uur. Het vindt plaats in sportcomplex De Steense aan de Deken Vaasstraat 15 in Wolvega. Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je andere organisaties, stichtingen en verenigingen die ook met vrijwilligers werken. Het thema “vinden en binden van vrijwilligers begint bij de eigen organisatie” staat centraal.


Bezoek van een gastspreker

Joost van Alkemade, directeur van het Platform Vrijwillige Inzet, komt langs als gastspreker. In zijn presentatie staat hij stil bij het belang van vrijwilligerswerk. Ook geeft hij tips om vrijwilligers te werven, en deelt hij handvatten om vrijwilligerswerk aantrekkelijk te maken in organisaties of bedrijven. Joost van Alkemade: “Er zijn meer dan zes miljoen vrijwilligers in Nederland. Veel mensen zijn dus bereid om een ander te helpen. Toch zijn er nog genoeg organisaties en besturen die meer vrijwilligers kunnen gebruiken. Daarmee kan ik je helpen! Tijdens het Netwerkcafé leer ik je hoe je het beste nieuwe vrijwilligers kan werven. Ik help je graag bij al jouw vragen over het vinden en binden van vrijwilligers.”


We sluiten de bijeenkomst af met een netwerkborrel.


Ben je erbij?

Meld je dan voor 1 juni aan. We zien je graag op 8 juni! 

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement

Over Vrijwilligerspunt Weststellingwerf