Vrijwilliger Papierwinkel

2 uur/week
Griffioenpark 3, 8471 KR Wolvega, Nederland
AdministratieSociaal contactBegeleidingKlussenFondsenNederlands
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#36499
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Vrijwilligerspunt-Weststellingwerf/activiteiten/Vrijwilliger-Papierwinkel/36499 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De papierwinkel ondersteunt inwoners onder andere bij het invullen van formulieren of aanvragen van DigD,kwijtschelding e.d.

Uitgebreide omschrijving

Word jij vrijwilliger bij De Papierwinkel?

Wil jij je inzetten voor de inwoners van de Gemeente Weststellingwerf? En vind jij het leuk om te helpen met het invullen van formulieren? Dan zijn we op zoek naar jou, het team van De Papierwinkel kan jouw hulp goed gebruiken.

Wat is De Papierwinkel?

Vrijwilligers van de Papierwinkel ondersteunen mensen onder andere bij het invullen van formulieren of aanvragen van een DigiD, toeslagen, kwijtschelding gemeentelijke belastingen, studiefinanciering etc. Alle inwoners van de Gemeente Weststellingwerf kunnen kosteloos terecht bij De Papierwinkel. Hiervoor heeft De Papierwinkel twee spreekuren in de week, één in Wolvega en één in Noordwolde.

Wat vragen wij?

Als vrijwilliger van De Papierwinkel ben je goed thuis in de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Je kunt goed met mensen omgaan, goed luisteren en bent geduldig. Daarnaast heb je een open houding als het gaat om mensen uit verschillende culturen. Als vrijwilliger ben je 2 uur in de week betrokken bij een spreekuur, maar in overleg kunnen we afspraken maken.

Wat bieden wij?

De Papierwinkel in de Gemeente Weststellingwerf is in ontwikkeling. Als vrijwilliger van De Papierwinkel praat en denk je mee over deze ontwikkeling. Dus ook over trainingen en scholing. Daarnaast bieden we een kleine vergoeding en een VOG.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Over Vrijwilligerspunt Weststellingwerf

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit