Skip Sidebar

Over ons

Zorggroep Liante bestaat sinds 1 januari 2012. Voorheen was onze stichting bekend onder de naam Et Bientwark. Liante staat voor bindmiddel. En het verbinden van mensen is precies wat we doen ...

Welzijn
Deel

Vrijwilligers gezocht voor maaltijdbezorging

Structureel werk
Wolvega, Friesland, Nederland
HulpverleningZorg
Welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Zorggroep Liante
#41690
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Zorggroep-Liante/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-voor-maaltijdbezorging/41690 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zorggroep Liante kan niet zonder vrijwilligers en daarom zoeken wij JOU! Voor 1 á 2 dagen per week, 1,5 uur per keer zoeken we vrijwilligers voor bezorging.

Uitgebreide omschrijving

Zorggroep Liante


Alles draait om mensen bij Zorggroep Liante: cliënten, medewerkers, vrijwilligers, omwonenden, mantelzorgers en familie. Wij focussen ons op persoonsgerichte zorg voor kwetsbare ouderen en willen hen een veilige omgeving bieden waar ze zich thuis voelen en van het leven kunnen genieten. Zorggroep Liante biedt deze veilige omgeving in én vanuit woonzorgcentra in de gemeenten Smallingerland en Oost- en Weststellingwerf. Wij staan open voor elkaar en voor onze omgeving: samen zijn we Liante.


Vrijwilligers voor maaltijdbezorging gezocht

 

Dagelijks brengen wij voor onze klanten een warme maaltijd aan huis. Het betreft hier vooral ouderen die hier dagelijks naar uitkijken. Niet alleen om het lekkere eten, maar ook om het sociale contactmoment met de maaltijdbezorger, en daarvoor kunnen wij wel nieuwe vrijwilligers gebruiken.

 

Voor onze locatie Lycklama Stins in Wolvega zijn wij op zoek naar mensen die 1 á 2 dagen per week 1,5 uur over hebben en deze tijd willen gebruiken om warme maaltijden bij onze klanten thuis te bezorgen. Naast dat je natuurlijk in het bezit bent van een rijbewijs, ben je ook erg sociaal aangelegd en ga je graag een praatje aan met onze klanten.


Ben jij of ken jij deze vrijwilliger die bij ons als maaltijdbezorger aan de slag wil? Neem dan snel contact op.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Wolvega > Wolvega Activiteiten > Zorggroep Liante > Vrijwilligers gezocht voor maaltijdbezorging

Over Zorggroep Liante

Zorggroep Liante bestaat sinds 1 januari 2012. Voorheen was onze stichting bekend onder de naam Et Bientwark. Liante staat voor bindmiddel. En het verbinden van mensen is precies wat we doen. Niet alleen mensen die bij ons wonen, maar ook medewerkers, vrijwilligers, omwonenden en mantelzorgers. Zorggroep Liante is er voor iedereen. Wat je leeftijd ook is, waar je ook woont.