Skip Sidebar
Nivon

Nivon

Non-profit

Over ons

Nivon Natuurvrienden is een open vereniging waarin mensen met en voor elkaar werken aan een samenleving die eerlijk is en groen. Nivon faciliteert op allerlei manieren duurzame vrijetijdsbesteding en ...

Sport & RecreatieWelzijnNatuur & Milieu
Deel
 schoonmakers sanitair natuurkampeerterrein De Meenthe

schoonmakers sanitair natuurkampeerterrein De Meenthe

Structureel werk · 5–15 uur/week
Jokweg 2, 8391 VE Noordwolde, Nederland
KlussenZwerfafvalBuiten
Sport & RecreatieWelzijnNatuur & Milieu
4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Nivon
#30360
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/nivon1/activiteiten/schoonmakers-sanitair-natuurkampeerterrein-De-Meenthe/30360 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Tijdens het seizoen(april t/m september) hebben we schoonmakers nodig die om de beurt kunnen schoonmaken. Je kunt ook voor elkaar invallen.

Uitgebreide omschrijving

We werken volgens de greenkey methode( duurzaam en ecologisch schoonmaak materiaal) . De douches, toiletten, afwasruimtes en groepsruimtes moeten 2 á 3 maal per week in het laagseizoen en dagelijks in het hoogseizoen worden schoongemaakt. Dit kost 2 á 3 uur per dag. Je wordt ingewerkt. We betalen je volgens de wettelijke vrijwilligersvergoeding van maximaal 1700 euro op jaarbasis.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Noordwolde Activiteiten > Nivon > schoonmakers sanitair natuurkampeerterrein De Meenthe

Over Nivon

Nivon Natuurvrienden is een open vereniging waarin mensen met en voor elkaar werken aan een samenleving die eerlijk is en groen. Nivon faciliteert op allerlei manieren duurzame vrijetijdsbesteding en baseert zich op sociaal-democratische beginselen. Nivon heeft afdelingen, landelijke werkgroepen, natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen, telt 20.000 leden en is lid van NFI (Nature Friends International).
In dit geval gaat het om natuurkampeerterrein De Meenthe dat gerund wordt door vrijwilligers