Skip Sidebar

zwemclub de Forel

Club, vereniging of andere

Over ons

Zwemclub de Forel verzorgt een aantal zwemdisciplines zoals, wedstrijdzwemmen, recreatiefzwemmen en masterzwemmen ( volwassen). We zwemmen in zwembad de Steense in Wolvega en zomerdag vaak in de Dobbe ...

Deel

(Zwem) Trainer

Structureel werk · 1–2 uur/week
Wolvega, Friesland, Nederland
Activiteit Delen
zwemclub de Forel
#46728
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/zwemclub-de-Forel/activiteiten/Zwem-Trainer/46728 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

GEZOCHT Trainer voor volwassenen

Uitgebreide omschrijving

GEZOCHT Trainer voor volwassenen

Twee keer per week hebben we een uur waarin volwassenen komen zwemmen. Iedereen heeft zijn/haar eigen motivatie. Bijvoorbeeld: lekker bewegen, zeer actief meters maken of gewoon een netwerk moment incl. ontspanning.


Gemiddeld liggen er 15-20 zwemmers in de bak welke je training gaat geven. De invulling kan in overleg binnen het trainerskorps maar ook zeker eigen inzichten voor activiteiten worden op prijs gesteld.

Heb jij een VOG, 2x per week 1 uurtje tijd ( mag ook 1x per week) en een sportieve achtergrond? Dan zoeken wij jou.


Ben jij de sportieve trainer die wij zoeken? Neem dan contact met ons op via Sharon Bergsma

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over zwemclub de Forel

Zwemclub de Forel verzorgt een aantal zwemdisciplines zoals, wedstrijdzwemmen, recreatiefzwemmen en masterzwemmen ( volwassen). We zwemmen in zwembad de Steense in Wolvega en zomerdag vaak in de Dobbe te Noordwolde. Bij onze vereniging is het belangrijk dat iedereen bij ons zijn of haar doel kan behalen. Of dat nu lekker netwerken is en tegelijkertijd sporten of een doel prestatie gericht is, iedereen is welkom!