Post | maart 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Doe mee met NLdoet!


Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart organiseert het Oranje fonds voor de 18e keer NLdoet. De grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in onze gemeente doen er dit jaar 15 organisaties mee! Van een insectenhotel maken tot het opknappen van het schoolplein of clubhuis. Hoewel de eerste aanmeldingen van inwoners om te helpen binnen zijn, zoeken ze nog vrijwilligers die willen mee helpen om de klus te klaren.


Wil jij een dagje ertoe doen en het verschil maken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 11 & 12 maart 2022 mee Je maakt kennis met vrijwilligerswerk, helpt een sociaalmaatschappelijke organisatie én het is nog gezellig ook!

Met NLdoet maak je op 1 dag echt een groot verschil voor een ander. Door aan een NLdoet activiteit mee te doen zorg je er bijvoorbeeld voor dat het voor ouderen fijner wonen is in hun verzorgingshuis, dat buurtbewoners een groene ontmoetingsplek hebben in hun buurt of de sport accommodatie bij jou in het dorp er weer netjes bij staat. Jouw inzet is dus hard nodig en zeer welkom!


Meedoen als vrijwilliger is heel eenvoudig; zoek een leuke NLdoet activiteit bij jou in de buurt en meld je aan. 


Heb je een vraag over een NL doet of over vrijwilligerswerk neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 


Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Kom jij ook naar ons Netwerkcafé?

| Nieuws
Werk jij binnen jouw organisatie, stichting of vereniging met vrijwilligers? En lijkt het jou leuk om anderen ...
Lees meer

Het Vrijwilligerspunt is weer te bezoeken!

| Nieuws
Vrijwilligerspunt is weer te bezoeken
Lees meer