Post | februari 2023 | Nieuws | 1 min lezen

Doe ook mee met NLdoet!

Doe mee NLdoet 2023!

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart organiseert het Oranje fonds voor de 19e keer NLdoet. De grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in onze gemeente doen er dit jaar weer verschillende organisaties mee! Van het opknappen van bijenkasten tot het opfleuren van terrassen van een zorgcentrum met bloembakken met voorjaarsbloemen. Hoewel de eerste aanmeldingen van inwoners om te helpen binnen zijn, zoeken ze nog vrijwilligers die willen mee helpen om de klus te klaren.


Wil jij een dagje ertoe doen en het verschil maken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 10 & 11 maart 2023 mee Je maakt kennis met vrijwilligerswerk, helpt een sociaalmaatschappelijke organisatie én het is nog gezellig ook!

Met NLdoet maak je op 1 dag echt een groot verschil voor een ander. Door aan een NLdoet activiteit mee te doen zorg je er bijvoorbeeld voor dat het voor ouderen fijner wonen is in hun verzorgingshuis, dat buurtbewoners een groene ontmoetingsplek hebben in hun buurt of de sport accommodatie bij jou in het dorp er weer netjes bij staat. Jouw inzet is dus hard nodig en zeer welkom!


Meedoen als vrijwilliger is heel eenvoudig; zoek een leuke NLdoet activiteit bij jou in de buurt en meld je aan. 


Heb je een vraag over een NL doet of over vrijwilligerswerk neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 


Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Een mooie inspiratieavond!

Succesvolle inspiratieavond!

| Nieuws
Een mooie waardevolle inspiratieavond met veel nieuwe inzichten!
Lees meer
"Vind en bind" Inspiratieavond

Kom naar de 'vind en bind' inspiratieavond!

| Nieuws
"Vind en bind" inspiratieavond voor organisaties die met vrijwilligers werken.
Lees meer

Word energiecoach in gemeente Weststellingwerf

| Nieuws
Wil jij graag iets doen voor het milieu en jouw buurt? Word dan energiecoach in de gemeente Weststellingwerf! ...
Lees meer