Post | september 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Vrijwilligersmarkt goed geslaagd!

Vrijwilligersmarkt goed geslaagd!

Zaterdag 10 september vond de tweede editie van de vrijwilligersmarkt plaats. De publiekshal van het gemeentehuis was gevuld met een 20 tal uiteenlopende standhouders die zich presenteerde aan het publiek. Van lokale omroep tot zorg- en welzijnsorganisaties, van het beweegteam tot het burgerplatform. De standjes waren gezellig ingericht met kleurrijke informatie, banners en vlaggetjes.

Er waren zelf een paar scouts die buiten lieten zien wat ze zoal binnen de scouting doen.

Veel bezoekers kwamen inspiratie opdoen en hadden alle tijd om met de vertegenwoordigers van de organisaties kennis te maken, die op hun beurt met veel enthousiasme vertelden over hun organisatie en over de uiteenlopende mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen. Dit resulteerde in dat veel organisaties namen van geïnteresseerden konden noteren, of dat er zelfs een daadwerkelijke match kon plaatsvinden.


Ook Leerlingen van het Linde College hadden een ruim aanbod voor het vinden van een burgerschapsstage.


We kunnen terugkijken op een geslaagde ochtend!


Heb je de vrijwilligersmarkt gemist en/of wil je meer informatie over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk of is uw organisatie nog op zoek naar versterking? Kijk dan op onze vacaturebank van deze website of neem contact met ons op.


Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

16 november netwerkcafé

| Nieuws
Netwerkcafé is bedoeld voor alle organisaties die met vrijwilligers werken
Lees meer