Hoe voeg ik een beheerder of moderator aan mijn organisatie toe?

Een beheerder beheert de organisatie en een moderator bezit een deel van de functionaliteit van een beheerder. Een beheerder toevoegen is makkelijk:


  1. Navigeer naar je organisatiepagina > Personen
  2. Klik op de drie bolletjes naast de naam van degene die beheerder/moderator moet worden


Als iemand nog geen lid is, nodig die persoon dan uit via diezelfde 'Personen'-pagina en klik dan op 'Uitnodigen'

Hoe voeg ik een activiteit toe?

Er zijn drie mogelijke activiteiten die je kan toevoegen: een vrijwilligersvacature, een workshop, of een community event.

Om een activiteit toe te voegen, doe je het volgende.


  1. Ga naar je organisatiepagina > Activiteiten
  2. Klik op '+ Activiteit toevoegen'
  3. Maak je keuze tussen een vrijwilligersvacature, een workshop, of een community event
  4. Vul de benodigde informatie in

Als dit nog niet duidelijk is, is er een uitgebreidere beschrijving te vinden in de link hieronder.

Vind uiteenlopende vrijwilligersOf je nu op zoek bent naar die ene expert, of tientallen vrijwilligers om je event tot een succes te maken. Onze geavanceerde filters zorgen ervoor dat jouw vacature bij de juiste vrijwilligers terecht komt.
Juiste informatie over vrijwilligersHeb je bepaalde informatie van vrijwilligers nodig om te bepalen of ze geschikt zijn voor jouw organisatie? Dat kan. Stel je eigen aanmeldformulier op en vind de perfecte match.
Verbeterde naamsbekendheidSharing is caring. Met een klik op de knop kan iedereen in jouw netwerk je vacature delen op social media en vrienden uitnodigen om mee te gaan.
Bouw je eigen communityNodig je vaste vrijwilligers uit om lid te worden van jouw organisatiepagina. Als je een nieuwe vrijwilliger vindt, kun je deze ook als lid toevoegen. Zo bouw je een hechte community van betrokken vrijwilligers!
Houd je vrijwilligers op de hoogteStuur je vrijwilligers eenvoudig updates met nieuws over jouw organisatise via een ingebouwde nieuwsbrieven tool. Je kunt ook vacatures aanmaken die alleen zichtbaar zijn voor trouwe vrijwilligers - ideaal voor speciale evenementen of activiteiten.
Meer verantwoordelijkheid voor vertrouwde vrijwilligersJe kunt vertrouwde vrijwilligers de mogelijkheid geven om vacatures te plaatsen namens jouw organisatie en zelf evenementen te organiseren. Zo krijg je meer gedaan!

Meer weten?

Voor alle veelgestelde vragen, kan je terecht bij ons Help Centre!