Skip Sidebar

Over ons

Wij organiseren elk jaar het jaarlijkse avond4daagse festijn in Wolvega.

Kinderen & JongerenSport & Recreatie
Deel
Burgerschap stage

Burgerschap stage

Event · 4 jun 2024, 16:30 – 7 jun 2024, 21:00
Kruistraat 3-5, 8471 HH Wolvega, Nederland
Kinderen & JongerenSport & Recreatie
Aanmeldingen gesloten.
Activiteit Delen
Avond4daagse Wolvega
#73540
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Avond4daagse-Wolvega/activiteiten/Burgerschap-stage/73540 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Aanmelden voor de Burgerschap stage: een unieke kans om bij te dragen aan je gemeenschapBen jij op zoek naar een manier om actief betrokken te zijn bij jou

Uitgebreide omschrijving

!! ALLE STAGE PLAATSEN ZIJN INGEVULD !!


Burgerschap stage:Aanmelden voor de Burgerschap stage: een unieke kans om bij te dragen aan je gemeenschap 


Ben jij op zoek naar een manier om actief betrokken te zijn bij jouw gemeenschap? Wil je graag iets terugdoen voor de maatschappij en tegelijkertijd waardevolle ervaring opdoen? Dan is de Burgerschap stage iets voor jou! In de periode van 4 t/m 7 juni 2024 kun je twee avonden lang meewerken aan verschillende taken en activiteiten die cruciaal zijn voor het functioneren van deze stage. 


Wat houdt de Burgerschap stage in? 


Tijdens de Burgerschap stage krijg je de kans om mee te werken aan diverse werkzaamheden die gericht zijn op het ondersteunen van de werkgroep. Deze werkgroep zet zich in voor het succesvol organiseren van evenement en activiteiten binnen jouw gemeente. Gedurende dit evenement help je onder andere bij het stempelbureau, ontvang je lopers en VIPS en voer je allerlei werkzaamheden uit op en rond het startterrein. 

Deze stage biedt niet alleen een unieke gelegenheid om kennis te maken met verschillende aspecten van evenementorganisatie, maar ook om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Je leert samenwerken in een team, communiceren met diverse mensen en problemen oplossen in een dynamische omgeving. Bovendien draag je direct bij aan het succesvol verloop van de Avond4daagse. 


Hoe meld ik me aan? 


Wil jij graag deel uitmaken van dit unieke project? Meld je dan snel aan voor de Burgerschap stage! Het aanmeldingsproces is eenvoudig en kost slechts een paar minuten van je tijd. 

  1. Meld je aan via deze website. 
  2. Of stuur een mail.


Zodra we jouw aanmelding hebben ontvangen, sturen we een bevestigingsmail met verdere instructies. Houd dus goed je inbox in de gaten! 


Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! 


Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om betrokken te zijn bij jouw gemeenschap. Doe mee met de Burgerschap stage en maak een verschil! 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen gesloten.
Activiteit Delen

Over Avond4daagse Wolvega

Wij organiseren elk jaar het jaarlijkse avond4daagse festijn in Wolvega.