Vrijwilliger worden

Wil jij graag een ander helpen of zoek jij een weg om jezelf verder te ontwikkelen? Misschien wel allebei!


Van schilderen tot aan een goed gesprek en van computerles tot aan dans. Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Neem eens een kijkje in onze vacaturebank om te zien wat er allemaal te doen is in jouw buurt of ontwerp zelf iets om je buurt nog kleurrijker te maken.


Wij zorgen dat jij vrijwilligerswerk vindt dat bij je past. Ga naar de vacaturebank en zie meteen wat er bij jou in de buurt al te doen valt.

Wij zorgen dat jij vrijwilligerswerk vindt dat bij jou past.
Samen Doen is gezellig en betekenisvol!

Samen Doen

Particulier vrijwilligerswerk

Ben jij iemand die het leuk vindt om een ander te helpen? Of kun jij wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten! Samen Doen brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar.

Vrijwilligerspool

Vind je niet meteen wat je zoekt? Laat ons weten wat jij interessant vindt en meld je aan voor onze vrijwilligerspool. Organisaties en personen kunnen je dan direct benaderen met passende activiteiten.

E-Learning

Volg gratis online trainingen

Ben je vrijwilliger en wil je meer vaardigheden leren om je vrijwilligerswerk beter uit te voeren.

De trainingen zijn gratis en je kan ze volgen in je eigen tijd en op je eigen tempo.

Meer voor vrijwilligers

Kennisbank vrijwilligers

Kennisbank vrijwilligers

Wat is een VOG? Kan ik vrijwilligerswerk doen als ik een uitkering heb? In de Kennisbank vind je aanvullende informatie voor vrijwilligers.

vrijwilligersverzekering

Vrijwilligersverzekering

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Je bent als vrijwilliger actief bij een organisatie en het kan zomaar gebeuren dat er sprake is van schade, diefstal of vernieling van eigendommen. 

Talentscan

Wat voor vrijwilliger ben jij?

Er is veel soorten vrijwilligerswerk. Wat voor type vrijwilliger ben jij? En welke vacatures passen daarbij? Wat zijn jouw talenten en kwaliteiten? Doe de Talentscan en ontdek wat voor vrijwilligerswerk bij jou past!

Kom bij ons langs

Heb je liever een persoonlijk gesprek?

Laten we dan een afspraak maken en kom gezellig langs. Dan kunnen we samen kijken wat er precies bij je past en hoe jij de buurt nog rijker kunt maken.

Kom bij ons langs voor een persoonlijk gesprek

Verhalen van vrijwilligers

Twijfel je of je vrijwilligerswerk wilt doen? En weet je niet zeker of het wat voor je is? Onze vrijwilligers delen hun verhaal. Lees de verhalen en raak geïnspireerd.