Mensen helpen

Samen doen

Samen doen zorgt ervoor dat je op een persoonlijke manier zelf mensen kan gaan helpen. Dit maakt je vrijwilligerswerk extra betekenisvol en wellicht houd je er nog wel een leuke vriendschap aan over! Hulp geven kan zijn in de vorm van: een praatje met iemand maken, helpen met boodschappen doen, klusje in de tuin, samen leuke dingen doen enzovoort. Of wie weet heb je nog andere talenten om in te zetten bij jou in de buurt. Jouw inzet kan een groot verschil maken!

Ik wil een hulpvraag plaatsen

Heb je hulp nodig? Dan kun je op onze website een hulpvraag plaatsen. Misschien kun je hulp gebruiken bij de boodschappen, ben je op zoek naar gezelschap om iets leuks mee te doen of heb je andere hulp nodig. Jouw hulpvraag leggen wij voor aan beschikbare vrijwilligers, of wij zoeken een vrijwilliger voor jou. Ook organisaties, familieleden of vrienden kunnen een hulpvraag plaatsen.

Ik wil hulp bieden

Wil je iemand helpen? Met al een uurtje in de week kun jij veel voor een ander betekenen. Je kunt je hulpaanbod bij ons kenbaar maken. Je vertelt wat je zou kunnen doen, hoe, wanneer en hoe lang. Hulpvragers kunnen je zo makkelijk vinden. Je kunt natuurlijk ook direct reageren op de hulpvragen die anderen hebben geplaatst via de vacaturebank. Je hulpaanbod leggen wij dan voor aan de hulpvragers.