Burgerschapsstage

Zoek jij een burgerschapsstage? Of krijg jij punten van je opleiding als jij een vrijwilligersklus doet? Veel organisaties zijn blij met de inzet van jongeren. Jongeren zijn nou eenmaal enthousiast in de dingen die ze doen en ze hebben hele andere talenten dan oudere vrijwilligers. Dat kan samen vaak iets moois opleveren. En daar worden vele organisaties en inwoners van Weststellingwerf weer blij van. Zij hopen natuurlijk dat jij gaat ervaren dat het vrijwilligerswerk vooral ook heel erg leuk is om te doen. Dus ja, het moet van school, maar wij hopen dat je achteraf zegt dat het reuze mee viel om te doen. En wie weet kom je wel op een plek/klus waar je blijft hangen, gewoon omdat het veel te leuk was om weer weg te gaan.


Onze tip: kies vooral een klus waar je van denkt dat het bij je past en waar je blij van wordt. Twijfel je over wat je wil? Of wil je iets doen, maar staat dat er niet bij? Mail ons dan even en dan luisteren wij graag naar jouw wensen!

Leerlingen van het Linde CollegeBen jij een leerling van het Linde College en zoek jij een vrijwilligers klus? Klik dan hieronder voor meer informatie.
Studenten Friesland College Ben jij een student van het Frieslandcollege en zoek je een burgerschapsstage? Klik dan hieronder voor meer informatie.

Stageaanbieder

Lijkt het jou leuk om een burgerschapsstage aan te bieden? Maak dan een activiteit aan.