Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn een kleinschalige zorginstelling gelegen aan een landweg vlakbij Zandhuizen. In Huize Weltevrede wonen 8 bewoners met dementie of niet aangeboren hersenletsel. We hebben een klein vast team ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
Huize Weltevrede

Over Huize Weltevrede

Wij zijn een kleinschalige zorginstelling gelegen aan een landweg vlakbij Zandhuizen. In Huize Weltevrede wonen 8 bewoners met dementie of niet aangeboren hersenletsel. We hebben een klein vast team aan verzorgende.

Onze Missie
Het is onze missie om onze bewoners te laten wonen in een veilige, beschermde en comfortabele landelijke woonomgeving waar ruimte is voor individuele wensen en behoeften die passen bij de levensfase waarin zij verkeren.

Onze Visie
In onze zorgsetting stellen wij de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van onze bewoners centraal. Onze zorgmedewerkers leveren excellente zorg op maat en ondersteunen bewoners bij het zo zelfstandig mogelijk blijven wonen, leven en participeren in de maatschappij.

Onze kernwaarden
Gastvrij: wij verplaatsen ons in de gedachtewereld van onze bewoners, hun naasten en onze medewerkers. Wij hebben oog voor ieders wensen en laten iedereen zich welkom voelen.
Huiselijkheid: wij hebben korte communicatielijnen, vertrouwde gezichten en tijd en aandacht voor de bewoners en hun naasten.
Betrouwbaar: wij zeggen wat we doen…en we doen wat we zeggen.
Deskundig: wat we doen, doen we goed! Wij werken volgens professionele standaarden, nemen verantwoordelijkheid voor ons handelen en staan open voor de mening en wensen van onze bewoners, hun naasten, onze medewerkers en anderen.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Vrijwilligers gevraagd
Taak · 0–2 uur
Zandhuizen
Vrijwilligers gevraagd
Voor onze kleinschalige woonvoorziening in Zandhuizen zijn wij op zoek naar vrijwilligers.Geplaatst door Huize Weltevrede

Foto's