Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn een kleinschalige zorginstelling gelegen aan een landweg vlakbij Zandhuizen. In Huize Weltevrede wonen 8 bewoners met dementie of niet aangeboren hersenletsel. We hebben een klein vast team ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
Vrijwilligers gevraagd

Vrijwilligers gevraagd

Taak · 0–2 uur
IJkenweg 12, 8389 TM Zandhuizen, Nederland
OuderenWelzijnZorg
Activiteit Delen
Huize Weltevrede
#76611
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Huize-Weltevrede/activiteiten/Vrijwilligers-gevraagd/76611 om je aan te melden

Contactpersoon

Jenny Hilhorst-WeltevredeStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Voor onze kleinschalige woonvoorziening in Zandhuizen zijn wij op zoek naar vrijwilligers.

Uitgebreide omschrijving

U kunt als vrijwilliger een waardevolle aanvulling zijn op onze zorgverlening, samen met het team kunt u een actieve bijdrage geven aan het welzijn van de bewoner(s). De tijdsinvestering is ongeveer 1 uur tot 1,5 uur per moment. Wat ons betreft hoeft u niet op een vaste dag te komen. Als u laat weten wanneer u komt, dan passen wij onze dag erop aan.


Er zijn verschillende functies waarin u als vrijwilliger actief kunt zijn. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die bij u passen. U hoeft niet met de gehele groep iets te ondernemen. U kunt ook een maatje worden van een van de bewoners. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Koffiedrinken en een praatje maken
  • Met elkaar een spelletje doen
  • Samen de krant lezen of samen over een onderwerp in gesprek gaan
  • Knutsel, schilder of andere activiteit
  • Wandelen of fietsen met een bewoner
  • Muziek maken of samen luisteren naar muziek
  • Koken, taart maken samen met en voor de bewonersWat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Zandhuizen Activiteiten > Huize Weltevrede > Vrijwilligers gevraagd

Over Huize Weltevrede

Wij zijn een kleinschalige zorginstelling gelegen aan een landweg vlakbij Zandhuizen. In Huize Weltevrede wonen 8 bewoners met dementie of niet aangeboren hersenletsel. We hebben een klein vast team aan verzorgende.

Onze Missie
Het is onze missie om onze bewoners te laten wonen in een veilige, beschermde en comfortabele landelijke woonomgeving waar ruimte is voor individuele wensen en behoeften die passen bij de levensfase waarin zij verkeren.

Onze Visie
In onze zorgsetting stellen wij de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van onze bewoners centraal. Onze zorgmedewerkers leveren excellente zorg op maat en ondersteunen bewoners bij het zo zelfstandig mogelijk blijven wonen, leven en participeren in de maatschappij.

Onze kernwaarden
Gastvrij: wij verplaatsen ons in de gedachtewereld van onze bewoners, hun naasten en onze medewerkers. Wij hebben oog voor ieders wensen en laten iedereen zich welkom voelen.
Huiselijkheid: wij hebben korte communicatielijnen, vertrouwde gezichten en tijd en aandacht voor de bewoners en hun naasten.
Betrouwbaar: wij zeggen wat we doen…en we doen wat we zeggen.
Deskundig: wat we doen, doen we goed! Wij werken volgens professionele standaarden, nemen verantwoordelijkheid voor ons handelen en staan open voor de mening en wensen van onze bewoners, hun naasten, onze medewerkers en anderen.