Burgerschapsstages bij voetbalvereniging FC Wolvega

Burgerschapsstages bij voetbalvereniging FC Wolvega

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Kruistraat 3-5, 8471 HH Wolvega, Nederland
Activiteiten begeleidenSportTrainingBuitenSociale mediaMarketing & CommunicatieCoördinerenSociaal contactOndersteunend werkFotografie & filmCreatiefMuziekNederlands
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
FC Wolvega
#63874
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/FC-Wolvega/activiteiten/Burgerschapsstages-bij-voetbalvereniging-FC-Wolvega/63874 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je op zoek naar een Burgerschapsstage? Dat kan bij voetbalvereniging FC Wolvega! Gedurende het voetbalseizoen hebben we leuke mogelijkheden!

Uitgebreide omschrijving

Voor een Burgerschapsstage hebben we bij FC Wolvega leuke mogelijkheden.


Zo kun je een leuke vlog maken tijdens een evenement of een voetbalclinic, helpen bij een Sinterklaas of Paasactiviteit voor de jeugd. Ook kun je programmaboekjes aan de supporters aanbieden op zaterdagmiddag bij de thuiswedstrijden van FC Wolvega 1. Gedurende het seizoen zijn er ook vaak evenementen of voetbaldagen waarbij hulp van harte welkom is. Ben je nieuwsgierig of wil je graag meer informatie? Laat het ons weten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Sportpark Molenwiek in Wolvega is goed bereikbaar en heeft ruime parkeergelegenheid en een fietsenstalling.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over FC Wolvega

Is vrijwilligerswerk iets voor u ? FC Wolvega heeft ongeveer 175 vrijwilligers die professioneel en vakkundig invulling geven aan diverse taken. Daarbij speelt niet alleen sportiviteit maar ook gezelligheid een belangrijke rol. Wellicht verruimt ook u uw sociale contacten binnen onze gemeente door deel uit te maken van deze groeiende groep mensen.
Verder kan het vervullen van vrijwilligerswerk er ook voor zorgen dat u uw competenties vergroot. Vaak kunt u samen met andere deskundigen een rol vervullen.