Vrijwilliger(s) m/v gezocht!

Vrijwilliger(s) m/v gezocht!

Structureel werk · 4–6 uur/week
Beatrixstraat 36, 8471 RK Wolvega, Nederland
Activiteit Delen
Stichting Legona
#46163
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Stichting-Legona/activiteiten/Vrijwilligers-mv-gezocht/46163 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het wekelijks organiseren en uitvoeren/begeleiden van activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking.

Uitgebreide omschrijving

Stichting Legona organiseert gemiddeld driemaal per maand activiteiten van ontspannende aard voor mensen met een verstandelijke beperking. Activiteiten die zoal worden georganiseerd zijn avonden met creatieve activiteiten, muziek, sport en spel, quizzen en thema-avonden, Daarnaast vieren wij elkaar jaar sinterklaas, kerst en gaan wij graag (minimaal 1x per jaar) een dagje uit. Als vrijwilliger zul je deze activiteiten, samen met een enthousiast team van vrijwilligers, voorbereiden en uitvoeren/begeleiden. De activiteiten vinden wekelijks plaats op maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur (exclusief voor en nabereiding). Gemiddeld een keer per maand vind er een werkoverleg plaats.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting Legona

Stichting Legona organiseert gemiddeld driemaal per maand activiteiten van ontspannende aard voor mensen met een verstandelijke beperking. Activiteiten die zoal worden georganiseerd zijn avonden met creatieve activiteiten, muziek, sport en spel, quizzen en thema-avonden, Daarnaast vieren wij elkaar jaar sinterklaas, kerst en gaan wij graag (minimaal 1x per jaar) een dagje uit.