Skip Sidebar
k.v. SCO

k.v. SCO

Non-profit

Over ons

Bij korfbalvereniging SCO zijn we er trots op om dagelijks onze deuren te openen voor alle leeftijden en alle niveaus van bekwaamheid. Voor de allerkleinsten hebben we de Kangoeroe Klup (3 en 4 jaar) ...

Sport & RecreatieKinderen & JongerenOuderen
Deel
k.v. SCO

Over k.v. SCO

Bij korfbalvereniging SCO zijn we er trots op om dagelijks onze deuren te openen voor alle leeftijden en alle niveaus van bekwaamheid. Voor de allerkleinsten hebben we de Kangoeroe Klup (3 en 4 jaar) en de Reuzenpanda’s (5 t/m 7 jaar), waarin jonge talenten hun eerste stappen zetten in de wereld van sport, spelen en korfbal, terwijl ze spelenderwijs vriendschappen sluiten.

Voor degenen met specifieke behoeften is er “SportAnders”, gericht op kinderen van ca. 8 t/m 12 jaar met lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen of andere specifieke hulpvragen, en KorfbalAnders, waar kinderen van ca. 8 tot en met 14 jaar dezelfde kansen krijgen om te korfballen als ieder ander. Maar dat is niet alles! Onze vereniging biedt een breed scala aan korfbalteams, van F-jes tot senioren, waar iedereen een eigen plek en tempo kan vinden om zijn of haar passie voor de sport te beleven en zichzelf te ontwikkelen. Bij SCO vormen we niet alleen teams; we bouwen aan een familie, waar iedereen zich thuis voelt en waar we samen (op)groeien.

Onze club kan niet zonder vrijwilligers. De vrijwilligers van SCO, die in de vrije uren alles bij onze club ordelijk laten verlopen zijn onmisbaar. Onze vrijwilligers vormen namelijk het hart van onze organisatie. Achter de schermen gebeurt er heel veel om alles optimaal draaiende te houden en er zijn verschillende commissies met vrijwilligers die daar samen voor zorgen. Steek jij ook graag je handen uit de mouwen voor een ander? SCO kan jouw hulp goed gebruiken! Er is altijd wel iets te vinden dat leuk is voor jezelf én waardevol voor onze club, waarbij je jouw talenten optimaal kunt inzetten. Ontdek het vrijwilligerswerk bij SCO en kies wat bij jouw agenda en talent past!

Onlangs toegevoegde activiteiten

Het livestream team zoekt jouw hulp!
Structureel werk · Flexibele uren
Wolvega
Het livestream team zoekt jouw hulp!
Assistent voor het opzetten van de livestream camera, het aansluiten en inregelen van de apparatuur en het filmen van de wedstrijd.Geplaatst door k.v. SCO

Foto's