Skip Sidebar

Over ons

Wij organiseren elk jaar het jaarlijkse avond4daagse festijn in Wolvega.

Kinderen & JongerenSport & Recreatie
Deel
vrijwilligers

vrijwilligers

Event · 4 jun 2024, 17:00 – 7 jun 2024, 21:00
Kruistraat 3-5, 8471 HH Wolvega, Nederland
Kinderen & JongerenSport & Recreatie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Avond4daagse Wolvega
#63648
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Avond4daagse-Wolvega/activiteiten/Verkeersregelaars/63648 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij jouw steentje bijdragen en een onvergetelijke ervaring creëren voor de wandelaars tijdens de avond4daagse in Wolvega? Wij zijn op zoek naar jou!

Uitgebreide omschrijving

De 70ste editie van de avondvierdaagse in Wolvega staat voor de deur en dit jaar zal FC Wolvega voor de 17de keer het evenement organiseren. Van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni 2024 kunnen enthousiaste wandelaars weer genieten van deze gezellige traditie.


  • Verkeersregelaar (vanaf 18 jaar):


Een belangrijk onderdeel van het evenement zijn de verkeersregelaars. Om ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt, zullen zij een E-learning programma volgen via de computer. Dit helpt hen om op de hoogte te blijven van alle regels en richtlijnen.


Om alles in goede banen te leiden, zijn er minimaal 20-30 verkeersregelaars per avond nodig. Zij zorgen ervoor dat de deelnemers veilig hun route kunnen volgen en kunnen genieten van het wandelen.

  • Burgerschap stage: !! ALLE STAGE PLAATSEN ZIJN INGEVULD !!


Aanmelden voor de Burgerschap stage: een unieke kans om bij te dragen aan je gemeenschap 


Ben jij op zoek naar een manier om actief betrokken te zijn bij jouw gemeenschap? Wil je graag iets terugdoen voor de maatschappij en tegelijkertijd waardevolle ervaring opdoen? Dan is de Burgerschap stage iets voor jou! In de periode van 4 t/m 7 juni 2024 kun je twee avonden lang meewerken aan verschillende taken en activiteiten die cruciaal zijn voor het functioneren van deze stage. 


Wat houdt de Burgerschap stage in? 


Tijdens de Burgerschap stage krijg je de kans om mee te werken aan diverse werkzaamheden die gericht zijn op het ondersteunen van de werkgroep. Deze werkgroep zet zich in voor het succesvol organiseren van evenement en activiteiten binnen jouw gemeente. Gedurende dit evenement help je onder andere bij het stempelbureau, ontvang je lopers en VIPS en voer je allerlei werkzaamheden uit op en rond het startterrein. 

Deze stage biedt niet alleen een unieke gelegenheid om kennis te maken met verschillende aspecten van evenementorganisatie, maar ook om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Je leert samenwerken in een team, communiceren met diverse mensen en problemen oplossen in een dynamische omgeving. Bovendien draag je direct bij aan het succesvol verloop van de Avond4daagse. 


Hoe meld ik me aan? 


Wil jij graag deel uitmaken van dit unieke project? Meld je dan snel aan voor de Burgerschap stage! Het aanmeldingsproces is eenvoudig en kost slechts een paar minuten van je tijd. 

  1. Meld je aan via deze website. 
  2. Of stuur een mail.

Zodra we jouw aanmelding hebben ontvangen, sturen we een bevestigingsmail met verdere instructies. Houd dus goed je inbox in de gaten! 


Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! 


Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om betrokken te zijn bij jouw gemeenschap. Doe mee met de Burgerschap stage en maak een verschil! 

 

  • Vrijwilligers Avond4daagse:


Naast verkeersregelaars worden er ook vrijwilligers ingezet tijdens de avondvierdaagse. Zij helpen onder andere bij het stempelbureau, ontvangen lopers en Vips en voeren allerlei werkzaamheden uit op en rond het startterrein.


Kortom, de 70ste avondvierdaagse in Wolvega belooft weer een feestelijk spektakel te worden, mede dankzij de inzet van deze hardwerkende vrijwilligers!


Dus als je zin hebt om je steentje bij te dragen aan dit fantastische evenement, meld je dan aan als vrijwilliger! Samen maken we er weer een geweldige wandelweek van in Wolvega!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Avond4daagse Wolvega

Wij organiseren elk jaar het jaarlijkse avond4daagse festijn in Wolvega.