Skip Sidebar

Over ons

Wij organiseren elk jaar het jaarlijkse avond4daagse festijn in Wolvega.

Kinderen & JongerenSport & Recreatie
Deel
vrijwilligers

vrijwilligers

Event · 4 jun 2024 17:00 – 7 jun 2024 21:00
Kruistraat 3-5, 8471 HH Wolvega, Nederland
Kinderen & JongerenSport & Recreatie
Aanmeldingen sluiten in 8 months.
Activiteit Delen
Avond4daagse Wolvega
#63648
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Avond4daagse-Wolvega/activiteiten/vrijwilligers/63648 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij jouw steentje bijdragen en een onvergetelijke ervaring creëren voor de wandelaars tijdens de avond4daagse in Wolvega? Wij zijn op zoek naar jou!

Uitgebreide omschrijving

De 70ste editie van de avondvierdaagse in Wolvega staat voor de deur en dit jaar zal FC Wolvega voor de 17de keer het evenement organiseren. Van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni 2024 kunnen enthousiaste wandelaars weer genieten van deze gezellige traditie.


Een belangrijk onderdeel van het evenement zijn de verkeersregelaars. Om ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt, zullen zij een E-learning programma volgen via de computer. Dit helpt hen om op de hoogte te blijven van alle regels en richtlijnen.


Om alles in goede banen te leiden, zijn er minimaal 20-30 verkeersregelaars per avond nodig. Zij zorgen ervoor dat de deelnemers veilig hun route kunnen volgen en kunnen genieten van het wandelen.


Naast verkeersregelaars worden er ook vrijwilligers ingezet tijdens de avondvierdaagse. Zij helpen onder andere bij het stempelbureau, ontvangen lopers en Vips en voeren allerlei werkzaamheden uit op en rond het startterrein.


Kortom, de 70ste avondvierdaagse in Wolvega belooft weer een feestelijk spektakel te worden, mede dankzij de inzet van deze hardwerkende vrijwilligers!


Dus als je zin hebt om je steentje bij te dragen aan dit fantastische evenement, meld je dan aan als vrijwilliger! Samen maken we er weer een geweldige wandelweek van in Wolvega!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 8 months.
Activiteit Delen

Over Avond4daagse Wolvega

Wij organiseren elk jaar het jaarlijkse avond4daagse festijn in Wolvega.