Chauffeurs gezocht

Chauffeurs gezocht

Structureel werk
Noordwolde, Friesland, Nederland
Buurt & omgevingOuderenSociale rechtvaardigheid
Activiteit Delen
Buurtauto Noordwolde
#44257
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Buurtauto-Noordwolde/activiteiten/Chauffeurs-gezocht/44257 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Deze Buurtauto zal de inwoners van Noordwolde en omstreken meer mobiliteit geven. Dit is voor inwoners die zelf niet meer mobiel zijn of beperkingen hebben waar

Uitgebreide omschrijving

De Buurtauto gaat rijden voor de regio Noordwolde, Noordwolde Zuid, Steggerda, Vinkega, de Hoeve, Oosterstreek, Zandhuizen en Boijl en dan naar bestemmingen binnen de 30 km.

De bedoeling is dat de Buurtauto ingezet kan worden voor ritjes naar het ziekenhuis, revalidatie, ziekenbezoek, kerkbezoek, bezoek aan activiteiten of clubjes in de regio, bibliotheek, fysiotherapie, de kapper of een bezoek aan de winkel. Maar de Buurtauto kan ook rijden naar de activiteiten van verschillende dorpshuizen of verenigingen.

De buurtauto rijdt van maandag t/m vrijdag van 08:00-18:00 uur. U geeft zelf aan op welke tijdstippen per week u wilt helpen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Buurtauto Noordwolde

De Buurtauto zal de inwoners van Noordwolde en omstreken meer mobiliteit geven. Dit is voor inwoners die zelf niet meer mobiel zijn of beperkingen hebben waardoor eigen vervoer niet meer mogelijk is en/of altijd anderen moet vragen. Het hele project wordt uitgevoerd door vrijwilligers.