Planners gezocht

Planners gezocht

Structureel werk · 8–24 uur/week
Noordwolde, Friesland, Nederland
NederlandsCoördinerenComputer
Buurt & omgevingOuderenSociale rechtvaardigheid
Activiteit Delen
Buurtauto Noordwolde
#44258
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Buurtauto-Noordwolde/activiteiten/Planners-gezocht/44258 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als Planner ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten die telefonisch de buurtauto willen bestellen.

Uitgebreide omschrijving

De Buurtauto gaat rijden voor de regio Noordwolde, Noordwolde Zuid, Steggerda, Vinkega, de Hoeve, Oosterstreek, Zandhuizen en Boijl en dan naar bestemmingen binnen de 30 km.

De bedoeling is dat de Buurtauto ingezet kan worden voor ritjes naar het ziekenhuis, revalidatie, ziekenbezoek, kerkbezoek, enz.


Als Planner ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten die telefonisch de buurtauto willen bestellen. Je beantwoordt vragen van klanten en chauffeurs kort en bondig. Waar nodig verwijs je bellers naar de Vrijwilligerscoördinator. Verder ben je verantwoordelijk voor het op tijd aansturen van chauffeurs en monitoren van ritten.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Buurtauto Noordwolde

De Buurtauto zal de inwoners van Noordwolde en omstreken meer mobiliteit geven. Dit is voor inwoners die zelf niet meer mobiel zijn of beperkingen hebben waardoor eigen vervoer niet meer mogelijk is en/of altijd anderen moet vragen. Het hele project wordt uitgevoerd door vrijwilligers.