Jeugdtrainers gezocht bij FC Wolvega

Jeugdtrainers gezocht bij FC Wolvega

Taak · 2–4 uur
Kruistraat 3-5, 8471 HH Wolvega, Nederland
SportTrainingBuiten
Sport & Recreatie
Activiteit Delen
FC Wolvega
#76985
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/FC-Wolvega/activiteiten/Jeugdtrainers-gezocht-bij-FC-Wolvega/76985 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Lijkt het je leuk om te helpen bij de jeugdopleiding waar ontwikkelen en opleiden centraal staan, dan komen we graag in contact!

Uitgebreide omschrijving

Er zijn nog vacatures bij FC Wolvega!


Lijkt het je leuk om te helpen bij de jeugdopleiding waar ontwikkelen en opleiden centraal staan, dan komen we graag in contact met jou!


We zoeken voor het nieuwe seizoen nog jeugdtrainers in de Onder-, Midden- of Bovenbouw (JO9 t/m JO19) van de Jeugdopleiding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over FC Wolvega

Is vrijwilligerswerk iets voor u ? FC Wolvega heeft ongeveer 175 vrijwilligers die professioneel en vakkundig invulling geven aan diverse taken. Daarbij speelt niet alleen sportiviteit maar ook gezelligheid een belangrijke rol. Wellicht verruimt ook u uw sociale contacten binnen onze gemeente door deel uit te maken van deze groeiende groep mensen.
Verder kan het vervullen van vrijwilligerswerk er ook voor zorgen dat u uw competenties vergroot. Vaak kunt u samen met andere deskundigen een rol vervullen.