Vrijwilliger Materialencommissie FC Wolvega

Vrijwilliger Materialencommissie FC Wolvega

Structureel werk · 8–14 uur/week
Kruistraat 3-5, 8471 HH Wolvega, Nederland
TrainingActiviteiten begeleidenSportBuitenGastheer/vrouwEvenement & festival
Buurt & omgevingSport & RecreatieWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
FC Wolvega
#49714
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/FC-Wolvega/activiteiten/Vrijwilliger-Materialencommissie-FC-Wolvega/49714 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

FC Wolvega probeert zuinig te zijn op haar materialen. We zijn daarom op zoek naar een vrijwilliger die de uitgifte en inname van trainingsmaterialen verzorgt.

Uitgebreide omschrijving

FC Wolvega is zuinig op haar materialen. We zijn daarom op zoek naar een enthousiaste en sociale vrijwilliger welke gedurende het voetbalseizoen op maandag t/m donderdag (of een paar dagen) van 16.00 uur tot 19.00 uur verantwoordelijk is voor de uitgifte en inname van ballen en trainingsmaterialen aan de trainers van FC Wolvega op Sportpark Molenwiek in Wolvega. De eerste stap is gezet door te werken met ballenrekken. Om te voorkomen dat er ballen en trainingsmaterialen zoek geraken is controle op de uitgifte en inname gewenst. Kom je graag onder de mensen voor sociale contacten en heb je belangstelling voor deze functie? Neem dan contact met ons op!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Locatie: Sportpark Molenwiek, Kruistraat 3-5 te Wolvega
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over FC Wolvega

Is vrijwilligerswerk iets voor u ? FC Wolvega heeft ongeveer 175 vrijwilligers die professioneel en vakkundig invulling geven aan diverse taken. Daarbij speelt niet alleen sportiviteit maar ook gezelligheid een belangrijke rol. Wellicht verruimt ook u uw sociale contacten binnen onze gemeente door deel uit te maken van deze groeiende groep mensen.
Verder kan het vervullen van vrijwilligerswerk er ook voor zorgen dat u uw competenties vergroot. Vaak kunt u samen met andere deskundigen een rol vervullen.