Skip Sidebar

Over ons

Wij bieden eenieder die in de laatste levensfase (terminale fase) zit, een gastvrij verblijf in ons hospice. Dit doen we met deskundige, liefdevolle verzorging en begeleiding in een huiselijke sfeer ...

WelzijnZorgOuderen
Deel
Zorgvrijwilliger Hospice

Zorgvrijwilliger Hospice

Structureel werk · 4–8 uur/week
Van Helomalaan 2, 8441 BX Heerenveen, Nederland
ZorgOndersteunend werkBegeleiding
WelzijnOuderen
Activiteit Delen
Hospice Julia Jan Wouters
#67064
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Hospice-Julia-Jan-Wouters/activiteiten/Zorgvrijwilliger-Hospice/67064 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De zorgvrijwilliger is gastvrouw/gastheer, biedt ondersteuning bij de dagelijkse verzorging, biedt een luisterend oor.

Uitgebreide omschrijving

Zorgvrijwilliger

De zorgvrijwilliger is gastvrouw/gastheer, biedt ondersteuning bij de dagelijkse verzorging, biedt een luisterend oor. Kan waken bij de gast. Daarnaast het uitvoeren van huishoudelijke taken.

Van 7.00 - 23.00 uur, steeds in diensten van 4 uur zijn er 2 vrijwilligers aanwezig. Inroosteren gaat via een digitaal roostersysteem waarbij er ingeroosterd kan worden in diensten die jou het best passen.

Vrijwilligers worden gevraagd 4 - 8 uur per week beschikbaar te zijn.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Hospice Julia Jan Wouters

Wij bieden eenieder die in de laatste levensfase (terminale fase) zit, een gastvrij verblijf in ons hospice. Dit doen we met deskundige, liefdevolle verzorging en begeleiding in een huiselijke sfeer.
Bijna-thuis-huis
Als de zorg elders niet meer mogelijk is en de levensverwachting is minder dan drie maanden dan kan een verblijf in het hospice uitkomst bieden. In het hospice vindt u nét dat beetje meer: een warme plek waar alle aandacht is voor u en uw naasten. Dankzij de kleinschaligheid is er sprake van een gemoedelijke, huiselijke sfeer.