Skip Sidebar

Over ons

Humanitas is een professionele vrijwilligersorganisatie. We bieden tijdelijke ondersteuning bij opvoeden, opgroeien, detentie, eenzaamheid, verlies en thuisadministratie. Belangrijke waarden in ons ...

OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Deel

Gratis online trainingen voor vrijwilligers & mantelzorgers

Workshop · 27 okt 2020, 00:00 - 00:00
Vanuit huis
OuderenWelzijnBuurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Humanitas Weststellingwerf
#29234
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Humanitas-Weststellingwerf/activiteiten/Gratis-online-trainingen-voor-vrijwilligers--mantelzorgers/29234 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Humanitas biedt veel online trainingen aan haar vrijwilligers. Zes van die trainingen zijn nu voor iedereen gratis toegankelijk.

Uitgebreide omschrijving

Als je vrijwilligerswerk doet, neem je natuurlijk ook altijd jezelf mee. Jouw kennis en de manier waarop je met mensen en emoties omgaat, zijn uniek voor jou. Hoe zet je die kwaliteiten het best in als vrijwilliger? Deze zes online trainingen geven je nuttige handvatten. Zo kun je met nog meer plezier en zelfvertrouwen je vrijwilligerswerk doen. Het gaat om korte trainingen die iedereen kan volgen en die ook nuttig kunnen zijn voor iedereen die mantelzorger is.


Om de trainingen te volgen ga naar de website van Humanitas en klik op kopje "Over ons"


Inloggen (aanmelden) is niet nodig!

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop

Over Humanitas Weststellingwerf

Humanitas is een professionele vrijwilligersorganisatie. We bieden tijdelijke ondersteuning bij opvoeden, opgroeien, detentie, eenzaamheid, verlies en thuisadministratie. Belangrijke waarden in ons werk zijn gelijkwaardigheid, regie over eigen leven, betrokkenheid, vraaggerichtheid en verantwoordelijkheid voor jezelf en voor een ander. We zijn er voor iedereen, ongeacht levensovertuiging, leeftijd en cultuur.