Skip Sidebar

Over ons

Humanitas is een professionele vrijwilligersorganisatie. We bieden tijdelijke ondersteuning bij opvoeden, opgroeien, detentie, eenzaamheid, verlies en thuisadministratie. Belangrijke waarden in ons ...

OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Vriendschappelijk huisbezoek

Vriendschappelijk huisbezoek

Structureel werk · 1 uur/week
Wolvega, Friesland, Nederland
Boodschappen doenNederlandsSociaal contact
OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Humanitas Weststellingwerf
#28795
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Humanitas-Weststellingwerf/activiteiten/Vriendschappelijk-huisbezoek/28795 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vrijwilligers van Humanitas bieden gezelschap en contact aan mensen die geen netwerk hebben om op terug te vallen. Door een bezoekje of samen iets leuks doen.

Uitgebreide omschrijving

Lijkt het je leuk om regelmatig een oudere te bezoeken? Om een luisterend oor te bieden of samen een wandelingetje te maken? Dan is vrijwilliger bij Vriendschappelijk Bezoek echt iets voor jou!


Wat houdt het in?

Als vrijwillig maatje van een oudere of een chronisch ziek persoon bied je wekelijks of één keer per twee weken gezelschap. Dit kan in de vorm van een wandeling, een uitje naar het museum, een kopje koffie thuis, een spelletje, etc. Wat jullie samen maar leuk vinden.


Wat levert het jou op?

Je kunt echt iets voor iemand betekenen. Het is boeiend en waardevol vrijwilligerswerk. Je kunt passende en leerzame trainingen volgen. Je wordt ondersteund en begeleid door een coördinator.


Wil je meer weten of je aanmelden?

Neem contact op met de coördinator Hanny Huizinga.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Humanitas Weststellingwerf heeft geen kantoor waardoor ook geen kantooradres, daarom ziet u het adres van het regiokantoor in Groningen.
Activiteit Delen
Wolvega Activiteiten > Humanitas Weststellingwerf > Vriendschappelijk huisbezoek

Over Humanitas Weststellingwerf

Humanitas is een professionele vrijwilligersorganisatie. We bieden tijdelijke ondersteuning bij opvoeden, opgroeien, detentie, eenzaamheid, verlies en thuisadministratie. Belangrijke waarden in ons werk zijn gelijkwaardigheid, regie over eigen leven, betrokkenheid, vraaggerichtheid en verantwoordelijkheid voor jezelf en voor een ander. We zijn er voor iedereen, ongeacht levensovertuiging, leeftijd en cultuur.