Skip Sidebar

Over ons

Kinderwoud is met 80 opvanglocaties één van de grootste kinderopvangorganisaties van Friesland. Wekelijks bieden wij kinderopvang aan meer dan 6.000 kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Met een team ...

OnderwijsKinderen & Jongeren
Deel
Vrijwilliger peuteropvang

Vrijwilliger peuteropvang

Structureel werk · 5–10 uur/week
De Klamp 12, 8404 GL Langezwaag, Nederland
OnderwijsKinderen & Jongeren
Activiteit Delen
Kinderwoud Kinderopvang
#79434
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Kinderwoud-Kinderopvang/activiteiten/Vrijwilliger-peuteropvang/79434 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op de peuteropvang zoeken wij een vrijwilliger voor maandag- en vrijdagochtend die ondersteunt bij het opvangen, verzorgen en begeleiden van kinderen.

Uitgebreide omschrijving

Op de peuteropvang in Langezwaag zoekt Kinderwoud een vrijwilliger voor de maandag- en vrijdagochtend, die de pedagogisch medewerker kan ondersteunen bij het opvangen, verzorgen en begeleiden van de kinderen.


Als vrijwilliger help je mee met de dagelijkse huishoudelijke zorg. Je draagt geen eindverantwoordelijkheid en verricht jouw werkzaamheden altijd in aanwezigheid van de pedagogisch medewerker.


Welke taken kan je verwachten?

  • Het uitvoeren van licht (lichamelijk) verzorgende en leefklimaat-bevorderende werkzaamheden, onder leiding van de pedagogisch medewerker;
  • Assisteren bij het voorbereiden en uitvoeren van groepsactiviteiten, onder leiding van de medewerker waarmee je werkt. De drie kernwaarden (Geborgenheid, Eigenheid en Zelfontplooiing) uit het pedagogisch beleid dienen hierbij als uitgangspunt;
  • Uitvoeren van licht huishoudelijke werkzaamheden ter ondersteuning;
  • Houden van toezicht tijdens (buiten-)activiteiten, samen met de pedagogisch medewerker
  • Werken volgens de richtlijnen van veiligheid, hygiëne en het pedagogisch beleid.


En uiteraard zijn wij erg nieuwsgierig naar welke hobby’s, talenten of creatieve ideeën jij met je meebrengt om er voor de kinderen ‘Elke dag een mooie dag’ van te maken.


Wat verwachten wij van jou?

  • MBO werk- en denkniveau 2, bij voorkeur in het bezit van een kindgerichte opleiding;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

VOG

Als vrijwilliger dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen en gekoppeld te worden aan Kinderwoud. De kosten hiervoor kan je declareren bij Kinderwoud.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Langezwaag Activiteiten > Kinderwoud Kinderopvang > Vrijwilliger peuteropvang

Over Kinderwoud Kinderopvang

Kinderwoud is met 80 opvanglocaties één van de grootste kinderopvangorganisaties van Friesland. Wekelijks bieden wij kinderopvang aan meer dan 6.000 kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Met een team van ruim 700 medewerkers maken we van elke dag een mooie dag!