Skip Sidebar
Linde College

Linde College

Non-profit

Over ons

Binnen het onderwijs moeten scholen in het voortgezet onderwijs aandacht besteden aan burgerschapsvorming. Op het Linde College gebeurt dat onder meer door een stage met vrijwilligerswerk, omdat dat ...

Deel
Buitenspeeldag Oldemarkt

Buitenspeeldag Oldemarkt

Event · 14 jun 2023, 14:00 - 16:30
Oldemarkt, Overijssel, Nederland
BuitenEvenement & festival
Kinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Linde College
#63197
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Linde-College/activiteiten/Buitenspeeldag-Oldemarkt/63197 om je aan te melden

Contactpersoon

Stagebureau Linde CollegeStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Kom jij helpen bij de Buitenspeeldag in Oldemarkt?

Uitgebreide omschrijving

De Buitenspeeldag in Oldemarkt is op woensdagmiddag 14 juni 2023

Aanvang: 14.00 tot 16.30 uur (met de vrijwilligers wordt er een andere tijd afgesproken).

 

Er zijn verschillende stage klussen, bestaande uit;                 

- materialen klaarzetten,

- begeleiden bij stormbaan en springkussens

- kinderen voorzien van limonade en wat lekkers

- koffie/thee schenken voor vrijwilligers en organisatie

- ondersteuning bij nagels lakken, schminken en knutselen

- begeleiding bij megazandbak en materialen opruimen

 

Ja het klopt dat dit op de woensdagmiddag is en dat sommigen van jullie les hebben. Uitsluitend voor de leerlingen van het Linde College die zich hebben aangemeld mogen deze middag vrij van school. We bieden deze uitzonderingspositie omdat er met jongere kinderen wordt gewerkt en dat dus op de woensdagmiddag het best haalbaar is. 

Als je je hebt aangemeld bij het Stagebureau dan krijg je van ons verdere instructies over bijvoorbeeld hoe laat je daar wordt verwacht.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Oldemarkt Activiteiten > Linde College > Buitenspeeldag Oldemarkt

Over Linde College

Binnen het onderwijs moeten scholen in het voortgezet onderwijs aandacht besteden aan burgerschapsvorming. Op het Linde College gebeurt dat onder meer door een stage met vrijwilligerswerk, omdat dat een belangrijk en onmisbaar deel is van onze samenleving.

Het doel van de Burgerschapstage is je kennis te laten maken met vrijwilligerswerk en je daarover inzicht en begrip bij te brengen. "Iets doen voor een ander zonder dat daar iets tegenover staat." Bovendien draagt de stage (belangeloos) bij aan de samenleving, hulp bieden aan zwakkeren in de samenleving, verantwoordelijkheid tonen voor het welzijn van anderen en samenwerken met