Skip Sidebar

Over ons

Miramar Zeemuseum is het enige natuurhistorische museum van Drenthe. Hier houden we het verhaal van de reislustige en excentrieke mej. Warners levend, door te vertellen over het ontstaan van ons ...

Kunst & cultuurNatuur & MilieuOnderwijs
Deel
Miramar Zeemuseum zoekt gastvrouwen/heren voor het nieuwe seizoen!

Miramar Zeemuseum zoekt gastvrouwen/heren voor het nieuwe seizoen!

Structureel werk · Flexibele uren
Vledder, Drenthe, Nederland
Kunst & cultuurNatuur & MilieuOnderwijs
Activiteit Delen
Miramar Zeemuseum
#66099
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Miramar-Zeemuseum/activiteiten/Miramar-Zeemuseum-zoekt-gastvrouwenheren-voor-het-nieuwe-seizoen/66099 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je werkt altijd samen met minimaal 1 collega. Van di t/m vrijdag en op zondag geopend van 13:00 - 17:00 uur, in vakanties op weekdagen van 11:00 - 17:00 uur.

Uitgebreide omschrijving

Als gastvrouw/gastheer ontvang je onze bezoekers aan de balie. Je vertelt ze een stukje over onze ontstaansgeschiedenis en geeft kinderen een speurtocht mee. In de winkel verkopen we o.a. schelpen en sieraden en in ons restaurant of op het terras voorzie je mensen van een kopje thee of koffie. In de grote zaal kunnen kinderen knutselen, hierbij help je ze op weg. Bezoekers waarderen onze gastvrijheid en zijn verrast door ons uitgebreide aanbod.

Miramar is het enige natuurhistorische museum van Drenthe en ons enthousiaste team van zo'n 25 vrijwilligers zet zich in om bezoekers een bijzonder uitje te bieden.


Schelpenkennis is niet noodzakelijk, een klantgerichte en -vriendelijke houding en een glimlach wel!


Een vaste dag in de week is nog (beperkt) mogelijk, maar ook met een invalkracht/vliegende keep zijn we erg blij.


Informeer naar de mogelijkheden.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vledder Activiteiten > Miramar Zeemuseum > Miramar Zeemuseum zoekt gastvrouwen/heren voor het nieuwe seizoen!

Over Miramar Zeemuseum

Miramar Zeemuseum is het enige natuurhistorische museum van Drenthe. Hier houden we het verhaal van de reislustige en excentrieke mej. Warners levend, door te vertellen over het ontstaan van ons museum. Naast een bijzondere vaste collectie schelpen en zeedieren, hebben we een tweejaarlijkse wisseltentoonstelling. Op dit moment staat er een heus walvisskelet van 7 meter. bezoekers waarderen onze gastvrijheid en kleinschaligheid, maar zijn tegelijk verrast door ons aanbod. We organiseren geregeld lezingen en activiteiten, en zetten ons in voor de educatie van kinderen.