Gastheren/ gastvrouwen

Gastheren/ gastvrouwen

Project (Tijdelijk) · 12–24 uur/week · Start vanaf 20 jul 2021
Lindedijk 11, 8482 KS Spanga, Nederland
Bestuur
Kunst & cultuur
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Opera Spanga
#41775
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Opera-Spanga/activiteiten/Gastheren-gastvrouwen/41775 om je aan te melden

Contactpersoon

Ewa Pradzynska-KosteckaStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Een gastheer-/vrouw begeleidt ons publiek vanaf het moment dat ze binnenkomen tot het moment dat ze weer weggaan.

Uitgebreide omschrijving

GASTHEREN/VROUWEN (4 per avond)


Een gastheer-/vrouw zorgt ervoor dat ons publiek een ultieme beleving heeft en zich op hun gemak voelt. Je begeleidt ze vanaf het moment dat ze binnenkomen tot het moment dat ze weer weggaan.


Onder het takenpakket vallen o.a. het verwelkomen van gasten, het informeren van gasten, het beantwoorden van vragen en het begeleiden naar de zitplaats.

We zoeken iemand met een vrolijke glimlach en een servicegerichte instelling.


Wij bieden eventuele reiskostenvergoeding volgens routeplanner ANWB, een goed verzorgde maaltijd en natuurlijk gezelligheid, een leuk team en een onvergetelijke ervaring bij een opera gezelschap.


Voorstellingen:

24, 27, 29, 31 juli en 3, 5 en 7 augustus

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Opera Spanga

Stichting Spanga het Verona van Weststellingwerf (OPERA SPANGA) produceert sinds 1989 op eigenzinnige wijze opera’s en operafilms in het Friese plaatsje Spanga. Het gezelschap zet zich in om het medium opera springlevend te houden; alleen de onvoorspelbaarheid is voorspelbaar. De locatie, het kleine dorpje Spanga (200 inwoners) draagt bij aan het succes.
Dit jaar maakt Opera Spanga de opera Jevgeni Onegin.