Skip Sidebar
Opera Spanga

Opera Spanga

Non-profit

Over ons

Stichting Spanga het Verona van Weststellingwerf (OPERA SPANGA) produceert sinds 1989 op eigenzinnige wijze opera’s en operafilms in het Friese plaatsje Spanga. Het gezelschap zet zich in om het ...

Kunst & cultuur
Deel
Kassa/Merchandise

Kassa/Merchandise

Project (Tijdelijk) · 6–24 uur/week · Start vanaf 20 jul 2021
Lindedijk 11, 8482 KS Spanga, Nederland
Bestuur
Kunst & cultuur
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Opera Spanga
#41777
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Opera-Spanga/activiteiten/KassaMerchandise/41777 om je aan te melden

Contactpersoon

Ewa Pradzynska-KosteckaStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Als kassamedewerker verwerk je eventuele kassabetalingen en verkoop je onze merchandise (DVD's en posters)

Uitgebreide omschrijving

Kassa/Merchandise (2 per avond)


Als kassa/merchandise medewerker zorg je ervoor dat ons publiek een ultieme beleving heeft en zich op hun gemak voelt. Je ontvangt ze aan de kassa en voert eventuele kassa betalingen uit. Ook verkoop je merchandise (o.a. DVD’s en posters). Ervaring is niet noodzakelijk.


Wij bieden eventuele reiskostenvergoeding volgens routeplanner ANWB en een goed verzorgde maaltijd en natuurlijk gezelligheid, een leuk team en een onvergetelijke ervaring bij een theater productie.


Voorstellingen: 24, 27, 29, 31 juli en 3, 5 en 7 augustus.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Spanga Activiteiten > Opera Spanga > Kassa/Merchandise

Over Opera Spanga

Stichting Spanga het Verona van Weststellingwerf (OPERA SPANGA) produceert sinds 1989 op eigenzinnige wijze opera’s en operafilms in het Friese plaatsje Spanga. Het gezelschap zet zich in om het medium opera springlevend te houden; alleen de onvoorspelbaarheid is voorspelbaar. De locatie, het kleine dorpje Spanga (200 inwoners) draagt bij aan het succes.
Dit jaar maakt Opera Spanga de opera Jevgeni Onegin.