Skip Sidebar
Opera Spanga

Opera Spanga

Non-profit

Over ons

Stichting Spanga het Verona van Weststellingwerf (OPERA SPANGA) produceert sinds 1989 op eigenzinnige wijze opera’s en operafilms in het Friese plaatsje Spanga. Het gezelschap zet zich in om het ...

Kunst & cultuur
Deel

Kassa/Merchandise

6–24 uur/week · 20 jul 2021 – 7 aug 2021
Lindedijk 11, 8482 KS Spanga, Nederland
Bestuur
Kunst & cultuur
Dit is een verleden vrijwilligersvacature.
Deel activiteit
#41777
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Opera-Spanga/activiteiten/KassaMerchandise/41777 om je aan te melden

Samenvatting

Als kassamedewerker verwerk je eventuele kassabetalingen en verkoop je onze merchandise (DVD's en posters)

Uitgebreide omschrijving

Kassa/Merchandise (2 per avond)


Als kassa/merchandise medewerker zorg je ervoor dat ons publiek een ultieme beleving heeft en zich op hun gemak voelt. Je ontvangt ze aan de kassa en voert eventuele kassa betalingen uit. Ook verkoop je merchandise (o.a. DVD’s en posters). Ervaring is niet noodzakelijk.


Wij bieden eventuele reiskostenvergoeding volgens routeplanner ANWB en een goed verzorgde maaltijd en natuurlijk gezelligheid, een leuk team en een onvergetelijke ervaring bij een theater productie.


Voorstellingen: 24, 27, 29, 31 juli en 3, 5 en 7 augustus.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Over Opera Spanga

Stichting Spanga het Verona van Weststellingwerf (OPERA SPANGA) produceert sinds 1989 op eigenzinnige wijze opera’s en operafilms in het Friese plaatsje Spanga. Het gezelschap zet zich in om het medium opera springlevend te houden; alleen de onvoorspelbaarheid is voorspelbaar. De locatie, het kleine dorpje Spanga (200 inwoners) draagt bij aan het succes.
Dit jaar maakt Opera Spanga de succesopera Carmen!
Dit is een verleden vrijwilligersvacature.
Deel activiteit