Skip Sidebar
Opera Spanga

Opera Spanga

Non-profit

Over ons

Stichting Spanga het Verona van Weststellingwerf (OPERA SPANGA) produceert sinds 1989 op eigenzinnige wijze opera’s en operafilms in het Friese plaatsje Spanga. Het gezelschap zet zich in om het ...

Kunst & cultuur
Deel
OPERA SPANGA ZOEKT VRIJWILLIGERS!

OPERA SPANGA ZOEKT VRIJWILLIGERS!

Event · 11 jul, 09:00 – 3 aug, 23:00
Lindedijk 11, 8482 KS Spanga, Nederland
Evenement & festivalKoken & etenCoördinerenReceptieHulpverleningNederlandsEngels
Kunst & cultuur
Aanmeldingen sluiten in 2 months.
Activiteit Delen
Opera Spanga
#81115
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Opera-Spanga/activiteiten/OPERA-SPANGA-ZOEKT-VRIJWILLIGERS/81115 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken naar vrijwilligers voor 11, 13, 16, 18, 20, 27 en 30 juli en 1 en 3 augustus. ook zijn we op zoek naar vrijwilligers in de keuken vanaf 24 juni.

Uitgebreide omschrijving

Van 11 juli tot 3 augustus speelt Opera Spanga de voorstelling Otello in Spanga.

 

We zoeken hiervoor vrijwilligers! We zijn specifiek op zoek naar vrijwilligers voor de dagen 11, 13, 16, 18, 20, 27 en 30 juli en 1 en 3 augustus. Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers in de keuken vanaf 24 juni. Wilt u komen helpen? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar "productie[at]operaspanga.nl" .

 

Vrijwilligers leveren een onmisbare bijdrage aan de voorstellingen van Opera Spanga. Het spelen van een voorstelling vergt veel werk, en vele handen maken licht werk. Voor verschillende functies zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers:

 

- Kaartcontrole: je controleert de kaarten en wijst mensen naar hun plek op de tribune.

- Kassa: je beheert de kassa, verkoopt munten voor de bar, wisselt dinerbonnen in en verkoopt merchandise.

- Ontvangst: je bent gastheer/gastvrouw en wijst gasten de weg op locatie en heet iedereen welkom.

- Parkeerbeheer: je wijst gasten die met de auto komen de weg op het parkeerterrein en zorgt voor een goede stroom in het verkeer.

- Runner: je bent multi-inzetbaar voor klussen op en om de locatie heen. Denk aan vervoer, (timmer)klusjes, assisteren van productie, etc.

- Catering: je assisteert de chefkok bij het voorbereiden van het diner voor gasten, cast, crew en natuurlijk de andere vrijwilligers


Wat krijg je ervoor terug?

Je werkt in een enthousiast team mee aan prachtige voorstellingen. Wij zorgen voor goed eten, genoeg te drinken, een DVD-pakket van films van Opera Spanga en natuurlijk mag je als een van de eerste de voorstelling bekijken.

Reiskosten vergoeden we volgens de routeplanner van de ANWB.

 

Ja! Ik help graag mee!

Wat fijn dat je ons wilt helpen om ook dit jaar weer een prachtige en complete voorstelling te maken.

Meld je aan door te mailen naar "productie[at]operaspanga.nl" met als onderwerp: aanmelden vrijwilliger Otello.

 

Heb je nog vragen, ook dan mag je naar bovenstaand mailadres een bericht sturen. Onze productieleider Yorick Stam neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 2 months.
Activiteit Delen
Spanga Activiteiten > Opera Spanga > OPERA SPANGA ZOEKT VRIJWILLIGERS!

Over Opera Spanga

Stichting Spanga het Verona van Weststellingwerf (OPERA SPANGA) produceert sinds 1989 op eigenzinnige wijze opera’s en operafilms in het Friese plaatsje Spanga. Het gezelschap zet zich in om het medium opera springlevend te houden; alleen de onvoorspelbaarheid is voorspelbaar. De locatie, het kleine dorpje Spanga (200 inwoners) draagt bij aan het succes.
Dit jaar maakt Opera Spanga de opera Jevgeni Onegin.