Skip Sidebar
Opera Spanga

Opera Spanga

Non-profit

Over ons

Stichting Spanga het Verona van Weststellingwerf (OPERA SPANGA) produceert sinds 1989 op eigenzinnige wijze opera’s en operafilms in het Friese plaatsje Spanga. Het gezelschap zet zich in om het ...

Kunst & cultuur
Deel

Parkeerbeheer

6–24 uur/week · 20 jul 2021 – 7 aug 2021
Lindedijk 11, 8482 KS Spanga, Nederland
Kunst & cultuur
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit
#41779
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Opera-Spanga/activiteiten/Parkeerbeheer/41779 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als parkeerbeheerder leidt je het parkeren in goede banen. Daarnaast zorg je voor een heldere toestroom van en naar het parkeer-/evenemententerrein.

Uitgebreide omschrijving

Parkeerbeleid (3 per avond)


Als parkeerbeheerder ben je het eerste gezicht dat onze gasten ontvangt. In deze functie leidt je het parkeren in goede banen, daarbij coördineer je het aankomend en vertrekkend verkeer. Daarnaast zorg je voor een heldere toestroom van en naar het parkeer-/evenemententerrein.


Wij bieden eventuele reiskostenvergoeding volgens routeplanner ANWB en een goed verzorgde maaltijd en natuurlijk gezelligheid een leuk team en een onvergetelijke ervaring.


Voorstellingen: 24, 27, 29, 31 juli en 3, 5 en 7 augustus.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit

Over Opera Spanga

Stichting Spanga het Verona van Weststellingwerf (OPERA SPANGA) produceert sinds 1989 op eigenzinnige wijze opera’s en operafilms in het Friese plaatsje Spanga. Het gezelschap zet zich in om het medium opera springlevend te houden; alleen de onvoorspelbaarheid is voorspelbaar. De locatie, het kleine dorpje Spanga (200 inwoners) draagt bij aan het succes.
Dit jaar maakt Opera Spanga de succesopera Carmen!