Skip Sidebar
Opera Spanga

Opera Spanga

Non-profit

Over ons

Stichting Spanga het Verona van Weststellingwerf (OPERA SPANGA) produceert sinds 1989 op eigenzinnige wijze opera’s en operafilms in het Friese plaatsje Spanga. Het gezelschap zet zich in om het ...

Kunst & cultuur
Deel
VRIJWILLIGERS

VRIJWILLIGERS

Event · 30 aug 2022, 12:00 – 10 sep 2022, 23:00
Lindedijk 11, 8482 KS Spanga, Nederland
Gastheer/vrouwKoken & etenEvenement & festivalNederlandsEngels
Kunst & cultuur
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Opera Spanga
#53882
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Opera-Spanga/activiteiten/VRIJWILLIGERS/53882 om je aan te melden

Contactpersoon

Ewa Pradzynska-KosteckaStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Van 29 augustus t/m 15 september in speelt Opera Spanga de voorstelling After the Flood.
Daarvoor zijn we op zoek naar vrijwilligers!

Uitgebreide omschrijving

Vrijwilligers leveren een onmisbare bijdrage aan de voorstellingen van Opera Spanga. Het spelen van een voorstelling vergt veel werk, en vele handen maken licht werk. Voor verschillende functies zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers:


  • Kaartcontrole: je controleert de kaarten en wijst mensen naar hun plek op de tribune.
  • Kassa: je beheert de kassa, verkoopt munten voor de bar, wisselt dinerbonnen in en verkoopt merchandise.
  • Ontvangst: je bent gastheer/gastvrouw en wijst gasten de weg op locatie en heet iedereen welkom.
  • Parkeerbeheer: je wijst gasten die met de auto komen de weg op het parkeerterrein en zorgt voor een goede stroom in het verkeer.
  • Runner: je bent multi-inzetbaar voor klussen op en om de locatie heen.
  • Catering: je assisteert de chefkok bij het voorbereiden van het diner voor gasten, cast, crew en natuurlijk de andere vrijwilligers: je assisteert de chefkok bij het voorbereiden van het diner voor gasten, cast, crew en natuurlijk de andere vrijwilligers.


Datum en tijd

De werktijden zijn afhankelijk van welke functie je uitoefent. Help je rondom de voorstellingen? Dan kan je rekening houden met werktijden die ongeveer 2 uur voor aanvang beginnen, en een half uur tot 1 uur na aanvang eindigen.


Wat krijg je ervoor terug?

Je werkt in een enthousiast team mee aan prachtige voorstellingen. Wij zorgen voor goed eten, genoeg te drinken, een DVD-pakket van films van Opera Spanga en natuurlijk mag je als een van de eerste de voorstelling bekijken.

Reiskosten vergoeden we volgens de routeplanner van de ANWB.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Opera Spanga

Stichting Spanga het Verona van Weststellingwerf (OPERA SPANGA) produceert sinds 1989 op eigenzinnige wijze opera’s en operafilms in het Friese plaatsje Spanga. Het gezelschap zet zich in om het medium opera springlevend te houden; alleen de onvoorspelbaarheid is voorspelbaar. De locatie, het kleine dorpje Spanga (200 inwoners) draagt bij aan het succes.
Dit jaar maakt Opera Spanga de opera Jevgeni Onegin.