Skip Sidebar

Over ons

PURE passion for youth heeft hart voor jongeren in en om Wolvega en wil, vanuit het geloof in Jezus Christus en zonder dat op te dringen, er voor hen zijn en hen een plaats bieden waar ze zich veilig ...

Kinderen & JongerenBuurt & omgevingSport & Recreatie
Deel
Jongeren in actie!

Jongeren in actie!

Structureel werk · 1–4 uur/week
Flexibele locatie
Kinderen & JongerenBuurt & omgevingSport & Recreatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Pure Passion for Youth
#38228
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Pure-Passion-for-Youth/activiteiten/Jongeren-in-actie/38228 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind je jongeren en het bedenken en uitvoeren van toffe dingen leuk? Help ons met organiseren van activiteiten of het geven van workshops.

Uitgebreide omschrijving

Deel jij onze missie en wil je je graag inzetten om samen met ons een verschil te maken? Neem dan snel contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken hoe je ons het best kan helpen! Vertel wat over jezelf en waarom je gemotiveerd bent om onze missie te steunen, dan komen we snel bij je terug en gaan we samen aan de slag!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Pure Passion for Youth

PURE passion for youth heeft hart voor jongeren in en om Wolvega en wil, vanuit het geloof in Jezus Christus en zonder dat op te dringen, er voor hen zijn en hen een plaats bieden waar ze zich veilig voelen, terecht kunnen met hun dagelijkse struggles, en waar ze gewoon zichzelf mogen zijn.
Dit doen we door de jongeren op te zoeken op de plekken waar ze samenkomen, door ontmoeting, investeren in relaties en door het organiseren van toffe activiteiten waarin ze gezien en gehoord worden, waardoor hun zelfvertrouwen, hun eigenwaarde maar ook respect voor elkaar en hun omgeving gestimuleerd wordt.