Jongeren in actie!

Jongeren in actie!

Structureel werk · 1–3 uur/week
Kerkstraat 51, 8471 CE Wolvega, Nederland
Kinderen & JongerenBuurt & omgevingSport & Recreatie
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Pure Passion for Youth
#38228
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Pure-Passion-for-Youth/activiteiten/Jongeren-in-actie/38228 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Iedere week is er een PURE chillavond voor alle jongeren tussen 12-16jaar. Onze vrijwilligers hebben oog en oor voor hen, en zorgen voor warmte en gezelligheid.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om op de donderdagavond van 19-21u met jongeren van alle achtergronden op te trekken, naar ze te luisteren, een spelletje poul, (tafel)voetbal, darts of iets dergelijks te spelen en/of gezellig wat drinken in te schenken aan de bar en een praatje te maken.


Omdat het belangrijk is een veilige omgeving te creëren, is het belangrijk om eens per week of per 2 weken aanwezig te zijn zodat de jongeren je ook leren kennen en zich op hun gemak voelen.


PURE is een stichting die jongeren (12-16) in Wolvega graag een plek wil bieden waar ze elkaar kunnnen ontmoeten, gezellig kunnen chillen, en waar ze ook gewoon zichzelf mogen zijn. Zonder masker, puur zoals ze zijn. Iedereen is welkom, wat je achtergrond ook is. Op onze website purepassionforyouth. org kun je onze missie vinden.


Deel jij onze missie en wil je je graag inzetten om samen met ons een verschil te maken? Neem dan snel contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken hoe je ons het best kan helpen! Vertel wat over jezelf en waarom je gemotiveerd bent om onze missie te steunen, dan nemen we snel contact met je op.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Pure Passion for Youth

PURE passion for youth heeft hart voor jongeren in en om Wolvega en wil er voor hen zijn en hen een plaats bieden waar ze zich veilig voelen, terecht kunnen met hun dagelijkse struggles, en waar ze gewoon zichzelf mogen zijn.
Dit doen we door de jongeren op te zoeken op de plekken waar ze samenkomen, door ontmoeting, investeren in relaties en door het organiseren van toffe activiteiten waarin ze gezien en gehoord worden, waardoor hun zelfvertrouwen, hun eigenwaarde maar ook respect voor elkaar en hun omgeving gestimuleerd wordt. Dit doen we vanuit ons fundament: vanuit liefde en naar het voorbeeld van Jezus Christus.