Skip Sidebar

Over ons

Ergernissen, irritaties of ruzie met uw buren? Het komt regelmatig voor. Het kan gaan om een opeenstapeling van relatief kleine voorvallen: geluidsoverlast, rommel, in de directie omgeving of een ...

WelzijnMensen met een beperkingSociale rechtvaardigheid
Deel

Laat weten hoe jij kan helpen!

Taak
Moskampweg, 8431 GB Oosterwolde, Nederland
WelzijnMensen met een beperkingSociale rechtvaardigheid
Activiteit Delen
Scala - Buurtbemiddeling
#29232
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/ScalaBuurtbemiddeling/activiteiten/Laat-weten-hoe-jij-kan-helpen/29232 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Deel jij onze missie en wil je je graag inzetten om samen met ons een verschil te maken? Neem dan snel contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken hoe je ons het best kan helpen! Vertel wat over jezelf en waarom je gemotiveerd bent om onze missie te steunen, dan komen we snel bij je terug en gaan we samen aan de slag!

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Oosterwolde Activiteiten > Scala - Buurtbemiddeling > Laat weten hoe jij kan helpen!

Over Scala - Buurtbemiddeling

Ergernissen, irritaties of ruzie met uw buren? Het komt regelmatig voor. Het kan gaan om een opeenstapeling van relatief kleine voorvallen: geluidsoverlast, rommel, in de directie omgeving of een meningsverschil over het parkeren van auto’s in de straat.
Als u er samen niet uitkomt, dan kunt u een buurtbemiddelaar inschakelen. Hij/zij is onpartijdig, denkt mee en probeert een oplossing te zoeken. Buurtbemiddeling is kosteloos. Voor meer informatie over de Buurtbemiddeling kunt u contact opnemen met

Een burenruzie kan het woonplezier behoorlijk verpesten. Een kleine ergernis kan, als er niets uitgesproken wordt, uitgroeien tot een conflict. Bij buurtbemiddeling ondersteunen getrainde vrijwilligers de buren om weer met elkaar in gesprek te gaan en samen tot een oplossing te komen.

Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar vrijwilligers die goed kunnen luisteren, vragen kunnen stellen en een positieve benadering hebben! Als buurtbemiddelaar ga je altijd samen in een duo in contact met de buren.

Wij bieden je training in buurtbemiddeling. En ook zijn er bijeenkomsten met andere buurtbemiddelaars om ervaringen uit te wisselen. Als vast aanspreekpunt is er de coordinatior buurtbemiddeling, daar kan je altijd met alle vragen terecht. Er word een vergoeding uitgekeerd voor gemaakte onkosten.

Buurtbemiddeling is op dit moment actief in Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Opsterland.