1 Bestuursleden  Speelotheek Noordwolde e.o.

1 Bestuursleden Speelotheek Noordwolde e.o.

Taak · 2–4 uur
Mandehof 13, 8391 BG Noordwolde, Nederland
AdministratieJeugdwerkAnders
Kinderen & JongerenWelzijnOnderwijs
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Speelotheek Noordwolde e.o.
#56072
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Speelotheek-Noordwolde-eo/activiteiten/1-Bestuursleden-Speelotheek-Noordwolde-eo/56072 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Gevraagd: 2 vrijwilligers voor de speelotheek Noordwolde (Buurthuus Noordwolde), woensdag van 11.00-12.15 en vrijdag van 14.00-15.30. (Na de zomervakantie).

Uitgebreide omschrijving

Het nieuwe bestuur van de Speelotheek bestaat nu uit 5 personen . (vrijwilligers) Samen met bestuur en 3 vrijwilligers

Wie vindt het ook belangrijk, dat alle kinderen kunnen spelen met aantrekkelijk en ontwikkelingsgericht speelgoed? Kun jij daar een rol in spelen door te helpen met het onderhouden van speelgoed, te adviseren over speelgoed en samen met de andere vrijwilligers de uitleen verzorgen?


Kortom: een klein team, waarin je van veel betekenis kunt zijn voor de kinderen en ouders en heel leuk als je zelf kleine kinderen hebt: zo leer je veel speelgoed en spelletjes kennen.


Woensdag van 11.00-12.15 en vrijdag van 14.00-15.30. In de zomervakantie is er geen uitleen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De Speelotheek zit in t Buurthuus Noordwolde (ingang Hoofdstraat Oost).
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Speelotheek Noordwolde e.o.

Bij de Speelotheek lenen we speelgoed en spellen uit, zodat kinderen fijn kunnen spelen met gevarieerd speelgoed. Er is een actueel en uitdagend aanbod.