Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn bezig een woonproject te realiseren voor slachtoffers van huiselijk geweld. In combinatie met een therapeutisch centrum voor de hulp aan deze slachtoffers, maar ook aan kinderen en ouders die ...

ArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheidKinderen & Jongeren
Deel
Communicatie en marketing vrijwilligers

Communicatie en marketing vrijwilligers

Structureel werk · Flexibele uren
Vanuit huis
LobbyingFondsenwervingMarketing & CommunicatieCampagne voeren
ArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheidKinderen & Jongeren
Activiteit Delen
Stichting Ambii Parints
#81677
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Stichting-Ambii-Parints-io/activiteiten/Communicatie-en-marketing-vrijwilligers/81677 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor ons woonproject v slachtoffers van huiselijk geweld zoeken wij vrijwilligers die hierover met andere mensen willen communiceren.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken een eerlijke "verkoper" die ons kan helpen met allerlei activiteiten die ons woonproject voor slachtoffers van huiselijk geweld onder de aandacht brengen. O.a. op (vlo)markten staan, communicatie naar instanties als gemeente, provincie en andere organisaties.

Eigen vervoer is belangrijk.


Het is enorm belangrijk dat dit project van de grond komt. Jij kunt daarbij een grote rol spelen en helpen vele slachtoffers een nieuw leven te geven.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Activiteit Delen

Over Stichting Ambii Parints

Wij zijn bezig een woonproject te realiseren voor slachtoffers van huiselijk geweld. In combinatie met een therapeutisch centrum voor de hulp aan deze slachtoffers, maar ook aan kinderen en ouders die te maken hebben met Oudervervreemding na scheiding. Een vorm van ex-partnergeweld en kindermishandeling.