Skip Sidebar

Over ons

Stichting Speelweek Wolvega organiseert vele activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Onze hoofdactiviteit is de speelweek welke jaarlijks in de laatste week van de zomervakantie ...

Sport & RecreatieKinderen & JongerenBuurt & omgeving
Deel
Theater enthousiasteling gezocht 15+

Theater enthousiasteling gezocht 15+

Event · 28 aug 2023, 12:00 – 1 sep 2023, 13:00
Sportlaan 135, 8471 NP Wolvega, Nederland
Sport & RecreatieKinderen & JongerenBuurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Speelweek Wolvega
#62798
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Stichting-Speelweek-Wolvega/activiteiten/Theater-enthousiasteling-gezocht-15/62798 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de Speelweek welke gehouden wordt van 28 augustus t/m 1 september 2023 zoeken wij een doldwaze enthousiasteling vrijwilligers voor het theaterteam.

Uitgebreide omschrijving

Ben jij die doldwaze enthousiasteling, kan jij acteren via script maar ook improviseren als de beste? Kan jij een hele week in je rol blijven en vind je het niet erg om op de voorgrond te treden en lekker gek te doen met de kinderen, lukt het jou om zowel de jongste groep als de oudste groepen enthousiast te krijgen en ben jij wel in voor een verkleedfeestje? Dan zoeken wij jou!


Voor de Speelweek welke gehouden wordt van 28 augustus t/m 1 september 2023 zoeken wij enthousiaste vrijwilligers voor het theater team, waar je als typetje/animatie team alle kinderen van de speelweek een onvergetelijke week mag bezorgen.


Jouw kenmerken:

 • Minimaal 15 jaar
 • Niet moe te krijgen
 • Enthousiast
 • Een beetje gek
 • In staat om een VOG aan te kunnen vragen


Wat krijg je er voor terug?

 • Een onvergetelijke week
 • Een leuk team om in samen te werken
 • 120 hele blije kinderen/fans
 • Lunch en drinken over de hele dag
 • Zere voeten, maar dat heb je ervoor over
 • Afsluitende BBQ met alle vrijwilligers


Enthousiast geworden?

Vrijwilliger zijn tijdens de Speelweek is een week keihard werken, maar je krijgt er ook heel veel voor terug zoals een heleboel gezelligheid, nieuwe vriendschappen, en een ervaring om nooit te vergeten!


Ben jij die enthousiaste vrijwilliger en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Meld je dan aan!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Wolvega Activiteiten > Stichting Speelweek Wolvega > Theater enthousiasteling gezocht 15+

Over Stichting Speelweek Wolvega

Stichting Speelweek Wolvega organiseert vele activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Onze hoofdactiviteit is de speelweek welke jaarlijks in de laatste week van de zomervakantie plaatsvindt.

Naast de speelweek organiseren wij enkele keren per jaar een kinderdisco met de beste muziek en iedere keer weer een leuk thema! Tenslotte organiseren wij sport- en spelmiddagen en knutselactiviteiten.