Skip Sidebar

Over ons

Sinds december 2014 is Weststellingwerf een Fairtrade gemeente.
Fairtrade Gemeente is een eervolle titel die aangeeft dat een gemeente bijzonder veel aandacht besteed aan Fairtrade. Van bedrijf tot ...

Natuur & MilieuBuurt & omgevingSociale rechtvaardigheid
Deel
Gevraagd vrijwilliger voor de werkgroep Fairtrade gemeente Weststellingwerf

Gevraagd vrijwilliger voor de werkgroep Fairtrade gemeente Weststellingwerf

Structureel werk · 1–2 uur/week
Flexibele locatie
NederlandsCoördinerenGastheer/vrouwMarketing & CommunicatieSociale mediaCampagne voeren
Natuur & MilieuBuurt & omgevingSociale rechtvaardigheid
Activiteit Delen
Werkgroep Fairtrade Weststellingwerf
#41265
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/Werkgroep-Fairtrade-Weststellingwerf/activiteiten/Gevraagd-vrijwilliger-voor-de-werkgroep-Fairtrade-gemeente-Weststellingwerf/41265 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb je affiniteit met social media en vind je het leuk contact te leggen met nieuwe deelnemers Fairtrade zoals school, dorpshuis, winkel. Dan ben jij welkom.

Uitgebreide omschrijving

In Weststellingwerf is sinds 2014 een werkgroep van burgers actief die als vrijwilligers de lokale Fairtrade campagne ondersteunen. De werkgroep bestaat momenteel uit 2 leden. Wij zijn dringend op zoek naar versterking. Wij komen gemiddeld 8 keer per jaar bijeen. Ons doel is het behouden van de titel Fairtrade Gemeente door het organiseren van Fairtrade activiteiten en het werven van nieuwe deelnemers. Maar ook het onderhouden van contacten met de organisaties, bedrijven, winkels en restaurants in Weststellingwerf die al meedoen met de Fairtrade campagne. Jaarlijks stellen wij een werk- en communicatieplan op en actualiseren de pagina Fairtrade Weststellingwerf op de landelijke website Fairtade gemeenten.

Activiteit Delen

Over Werkgroep Fairtrade Weststellingwerf

Sinds december 2014 is Weststellingwerf een Fairtrade gemeente.
Fairtrade Gemeente is een eervolle titel die aangeeft dat een gemeente bijzonder veel aandacht besteed aan Fairtrade. Van bedrijf tot het café om de hoek, van school tot sportkantine, in de supermarkt en kledingzaak.
De Fairtrade Gemeente Campagne wil de vraag en het aanbod van Fairtrade producten vergroten.
Op die manier wordt gewerkt aan duurzame armoedebestrijding.
Fairtrade staat voor eerlijke handel. In Weststellingwerf is een werkgroep van burgers actief die als vrijwilligers de lokale campagne ondersteunen.