Skip Sidebar

Over ons

Hallo (toekomstige) Speelland Leiding!

Heb je de laatste week van je zomervakantie van 14 tot 21 augustus al wat te doen? Dan is namelijk de leukste en gezelligste week van het jaar! Kinderen uit ...

Kinderen & JongerenSport & RecreatieBuurt & omgeving
Deel
Speelland Noordwolde 2021 - Groepsleider

Speelland Noordwolde 2021 - Groepsleider

Project (Tijdelijk) · Start vanaf 14 aug 2021
Jokweg, 8391 VE Noordwolde, Nederland
Kinderen & JongerenSport & RecreatieBuurt & omgeving
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Speelland Noordwolde
#41975
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/speellandnoordwolde/activiteiten/Speelland-Noordwolde-2021---Groepsleider/41975 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kijk voor uitgebreide actuele informatie over Groepsleiding bij Speelland Noordwolde en het aanmeldformulier op onze website.

Uitgebreide omschrijving

Voor de leukste week van het jaar zijn wij nog op zoek naar groepsleiding!


Als groepsleider ben je samen met een andere groepsleider de hele week (ma t/m vr van 8:30 - 17:00 en evt. bij de nachttocht) verantwoordelijk voor een groep van 10 basischool kinderen. Samen met je groepje beleef je alle onderdelen van de week. Knutsel mee, moedig aan, speel spelletjes, speur op de buitentocht, griezel bij de nachttocht, beleef het toneelspel, schreeuw je groeps-yell en zing de leukste Speelland liedjes. En dit alles lekker buiten in de natuur. Met jouw energie, aandacht en enthousiasme help je mee om bijna 200 kinderen een gezellige laatste vakantieweek te bezorgen, waar je zelf samen met zo'n 60 andere leiding ook enorm van zal genieten. Je bent minimaal 16 jaar en vind het belangrijk dat het voor iedereen een leuke week wordt.


Kijk voor meer informatie over je rol en de spelweek Speelland Noordwolde op onze website. Hier vind je ook het aanmeldformulier, waarmee je ons kenbaar maakt, dat je als vrijwilliger mee wil doen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Noordwolde Activiteiten > Speelland Noordwolde > Speelland Noordwolde 2021 - Groepsleider

Over Speelland Noordwolde

Hallo (toekomstige) Speelland Leiding!

Heb je de laatste week van je zomervakantie van 14 tot 21 augustus al wat te doen? Dan is namelijk de leukste en gezelligste week van het jaar! Kinderen uit Noordwolde en omstreken komen van 16 t/m 20 Augustus naar Nivon Camping de Meenthe in Noordwolde om een fantastische week samen te beleven! We genieten iedere ochtend en middag van een stukje toneel, spelen allerlei spellen, bouwen een hut, gaan naar het zwembad, naar het bos en nog veel meer!
Als je 15 jaar bent kan je je aanmelden als activiteitenbegeleiding. Dan leg je de groepjes die langskomen de spellen uit en begeleid je ze tijdens het spel.
16 jaar of ouder? Jij mag je aanmelden om groepsleiding te zijn. Samen met je medeleiding begeleid je dan de hele week je groepje van 10 kinderen en doe je alle leuke activiteiten. Tijdens Speelland is het mogelijk om studiepunten te behalen.
Ook aan leiding die kinderen hebben die nog te jong zijn om mee te doen in een groepje is gedacht. We hebben een minigroep. Dit is een speciale groep exclusief voor kinderen van ouders die tijdens de week vrijwilliger zijn op het terrein voor kinderen van 0-6 jaar (UPDATE 2021: dit jaar zit deze echter al vol).
We hebben ieder jaar een grote groep enthousiaste vrijwilligers waarmee we samen deze fantastische week beleven. Wil jij daar ook bij horen? Geef je op! De aanmeldlink komt rond April online op www.speellandnoordwolde.nl
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jolanda 0561-234000 optie 1 of mail naar: [email protected]
P.S. als leiding niet in de buurt van Noordwolde woont is er mogelijkheid om in je eigen tent te overnachten op het Speellandterrein!