Skip Sidebar

Over ons

Hallo (toekomstige) Speelland Leiding!

Heb je de laatste week van je zomervakantie (in 2024 van 24 t/m 31 augustus) al wat te doen? Dan is namelijk de leukste en gezelligste week van het jaar! ...

Kinderen & JongerenSport & RecreatieBuurt & omgeving
Deel
Speelland Noordwolde 2024 - Activiteitenleider

Speelland Noordwolde 2024 - Activiteitenleider

Event · 24 aug, 09:30 – 31 aug, 16:30
Jokweg, 8391 VE Noordwolde, Nederland
Kinderen & JongerenSport & RecreatieBuurt & omgeving
Aanmeldingen sluiten in 2 months.
Activiteit Delen
Speelland Noordwolde
#76394
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/speellandnoordwolde/activiteiten/Speelland-Noordwolde-2024---Activiteitenleider/76394 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kijk voor uitgebreide actuele informatie over Groepsleiding bij Speelland Noordwolde en het aanmeldformulier op onze website.

Uitgebreide omschrijving

Voor de leukste week van het jaar zijn wij nog op zoek naar activiteitenleiding!


Als activiteitenleiding verzorg je tijdens de week allerlei activiteiten en spellen die zijn verzonnen door de hoofdleiding. Je ziet vrijwel alle kinderen en groepjes een keer voorbij komen. Het is belangrijk om je enthousiasme over te brengen aan de kinderen aan wie je uitlegt. Heb je hier hulp bij nodig? Vraag het ons gerust!


De spelschema’s staan vast, maar de invulling van de schema’s en de spellen zijn flexibel.


Kijk voor meer informatie over je rol (of over de rol van groepsleiding) en de spelweek Speelland Noordwolde op onze website. Hier vind je ook het aanmeldformulier, waarmee je ons kenbaar maakt, dat je als vrijwilliger mee wil doen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 2 months.
Activiteit Delen
Noordwolde Activiteiten > Speelland Noordwolde > Speelland Noordwolde 2024 - Activiteitenleider

Over Speelland Noordwolde

Hallo (toekomstige) Speelland Leiding!

Heb je de laatste week van je zomervakantie (in 2024 van 24 t/m 31 augustus) al wat te doen? Dan is namelijk de leukste en gezelligste week van het jaar! Kinderen uit Noordwolde en omstreken komen van 26 t/m 30 augustus naar Nivon Camping de Meenthe in Noordwolde om een fantastische week samen te beleven! We genieten iedere ochtend en middag van een stukje toneel, spelen allerlei spellen, bouwen een hut, gaan naar het zwembad, naar het bos en nog veel meer!

Als je minimaal 15 jaar bent kan je je aanmelden als activiteitenleider. Dan leg je de groepjes die langskomen de spellen uit en begeleid je ze tijdens het spel.

16 jaar of ouder? Jij mag je aanmelden om groepsleiding te zijn. Samen met je medeleiding begeleid je dan de hele week je groepje van 10 kinderen en doe je alle leuke activiteiten. Tijdens Speelland is het mogelijk om studiepunten te behalen.

Ook aan leiding die kinderen hebben die nog te jong zijn om mee te doen in een groepje is gedacht. We hebben een minigroep. Dit is een speciale groep exclusief voor kinderen van ouders die tijdens de week vrijwilliger zijn op het terrein voor kinderen van 0-6 jaar.

We hebben ieder jaar een grote groep enthousiaste vrijwilligers waarmee we samen deze fantastische week beleven. Wil jij daar ook bij horen? Geef je op via onze website (niet via het Vrijwilligerspunt)!
De aanmeldlink komt rond April online op www.speellandnoordwolde.nl

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jolanda 0561-234000 optie 1 of mail naar: [email protected]

P.S. als leiding niet in de buurt van Noordwolde woont is er mogelijkheid om in je eigen tent te overnachten op het Speellandterrein!