Mensen maken Nederland

Mensen maken Weststellingwerf betrokken!

Mensen maken Nederland viert een jaar lang de vrijwillige inzet voor een ander. We zetten ons samen in om meer en nieuwe mensen kennis te laten maken met vrijwillige inzet en te laten zien en ervaren hoe leuk het is om dit te doen. Vier jij het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 met ons mee? Want Mensen maken Nederland.


Vrijwilligerspunt Weststellingwerf doet ook mee met Mensen maken Nederland en wil graag samen met haar vrijwilligers het Nationaal Jaar Vrijwilligere Inzet 2021 meevieren. We zetten ontzettend mooie stappen. Zet jij de volgende stappen met ons mee?


Bekijk voor meer informatie de site van Mensen maken Nederland via onderstaande button.

Bekijk de leukste vacatures

Jun8
Nieuw
Community evenement · 8 jun, 16:00 - 17:30
Wolvega
Netwerkcafé Vrijwilligerspunt
Werk je met vrijwilligers en lijkt het jou leuk om anderen te ontmoeten die dat ook doen? Kom dan naar het allereerste Netwerkcafé van het Vrijwilligerspunt!Geplaatst door Vrijwilligerspunt Weststellingwerf
Project (Tijdelijk) · 40 uur/week · Start vanaf 22 aug
Wolvega
Doorpakkers gezocht 13+
Voor de Speelweek die wordt gehouden in week 34 van 22 t/m 26 augustus 2022 zoeken wij enthousiaste vrijwilligers voor de activiteitengroep.Geplaatst door Stichting Speelweek Wolvega
Project (Tijdelijk) · 40 uur/week · Start vanaf 22 aug
Wolvega
Groepsbegeleiders gezocht 16+
Voor de Speelweek die wordt gehouden in week 34 van 22 t/m 26 augustus 2022 zoeken wij enthousiaste vrijwilligers voor het begeleiden van de kinderen.Geplaatst door Stichting Speelweek Wolvega

Kalender

In het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 organiseert de NOV zowel landelijk, maar vooral ook in het hele land activiteiten die bijdragen aan het betrekken van meer en nieuwe mensen bij vrijwillige inzet. Hier staan al deze activiteiten op een rij. Wat gaan jullie doen?

Vacatures

Juist in deze tijd geven veel mensen aan dat zij willen helpen om een ander te steunen. En ook in de tijd die gaat komen kan het vrijwilligerswerk bijdragen aan de (nieuwe) vragen die in onze samenleving leven. Er is meer vraag en behoefte aan vrijwilligers. Kortom: ‘er voor elkaar zijn’. Kijk daarom wat Vrijwilligerspunt Weststellingwerf te bieden heeft voor jou!

Workshops

Het is belangrijk om bij te blijven: om te sparren en te leren van en met andere organisaties. Wij organiseren themabijeenkomsten en cursussen voor organisaties om hun deskundigheid over vrijwilligerswerk up to date te houden.